about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری مجدد به صنایع زیرساختی اوکراین

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ منابع اوکراینی از حمله مجدد هکرهای روسی به صنایع زیرساختی خود خبر دادند. اوکراینی‌ها مدعی شده‌اند که بدافزار مورداستفاده در این حمله پیچیده سایبری، فرآیندهای صنعتی را موردتهاجم قرار داده و جدیدترین نوع از حمله دولتی علیه دولت دیگر محسوب می‌شود. این حمله که دومین حمله سایبری در سال جاری، علیه صنایع برق اوکراین محسوب می‌شود، علاوه بر بخش برق، صنایع مالی و برخی شرکت‌های تحقیقاتی را نیز در این کشور، مورد تهاجم قرار داده است. البته هنوز نوع حمله و میزان خسارت وارده به صنایع هدف قرار گرفته، مشخص نیست.
یکی از مسئولین عالی‌رتبه سرویس امنیتی اوکراین، در نشست خبری در این مورد، مدعی شد که این اتفاق، توسط سرویس امنیتی روسیه انجام شده است و در این زمینه، شرکت‌های خصوصی نرم‌افزاری و هکرهای مجرم روسی نیز به دولت کمک کرده‌اند. همچنین بر اساس ادعای مقامات اوکراینی، سازندگان این بدافزار، ظاهراً همان‌هایی هستند که پیش‌تر بدافزار بلک انرژی را طراحی کرده بودند.
این خبر، تاکنون هیچ واکنشی از سوی مقامات روسیه نداشته است. البته روسیه و مقامات ارشد این کشور، تاکنون بارها مشارکت در هرگونه حمله سایبری علیه اهدافی در اوکراین را انکار کرده و مدعی هستند که این اتهامات، بازی رسانه‌ای غربی‌ها علیه کرملین است.
در صورت اثبات اتهام اوکراین به روس‌ها، این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت طرح همکاری بین‌المللی آمریکا برای مقابله با تهدیدات جنگ‌های سایبری روسیه باشد. پترو پروشنکو، رییس‌جمهور فعلی اوکراین هم در مورد تهدیدات سایبری روسیه اظهار داشت که این موضوع، جنگ جهانی سایبری روسیه علیه کل دنیا است و مقابله بین‌المللی با آن‌ها، ضروری است.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.