about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری توسط ارتش ژن‌ها به واقعیت پیوست

محققان ثابت کردند بدافزارهایی که در DNA مخفی می‌شوند، می توانند حمله سایبری انجام دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان آمریکایی با موفقیت طرحی را آزمایش کردند که در آن با استفاده از پنهان سازی بدافزارها در DNA و رمزنگاری آنها، می‌توان یک حمله سایبری را سازماندهی کرد. در این مدل از حمله، با استفاده از یک دستگاه مرتب‌سازی ژن‌ها، یک حمله سایبری انجام می‌شود.
در DNA، می‌توان تغییراتی ایجاد کرد که بر اساس آن، جهش‌های ژنتیکی یا بیماری‌های خاصی به وقوع بپیوندد اما در این مدل از حمله، محققان موفق شدند برای اولین بار، در این اجزاء بسیار ریز، بدافزار جایگذاری کنند. محققان دانشگاه واشنگتن، نشان دادند که می توان در این طرح، بدافزارها را به کدهای اطلاعاتی تبدیل کرد و این اطلاعات را در داخل DNA ذخیره سازی نمود. بعد از آن، می توان به وسیله یک دستگاه مرتب سازی DNA، حمله سایبری را انجام داد.


این مدل از حمله سایبری، بدیع‌ترین و جدید‌ترین مدل حمله است و شاید تا به امروز، هیچ هکری چنین مدلی از حمله را انجام نداده باشد. در حقیقت، حتی آزمایش چنین حمله‌ای نیز کمی رویایی به نظر می‌رسد، اما چنین تهدیدی در صورتی که به مدل رایجی از حمله سایبری تبدیل شود، شاید نتوان میزان دقیقی از خسارات آن را ارزیابی کرد.
محققان با کشف چندین آسیب پذیری عمده در دستگاه های مرتب سازی DNA، توانستند از آن، راهکاری برای چنین مدلی از حملات جستجو کنند. با رایج شدن ذخیره سازی اطلاعات در DNA، شاید بتوان پیش بینی کرد که در آینده بسیار نزدیک، حملات سایبری به این مدل، تغییر حالت بدهد.


تادایوشی کانو (Tadayoshi Kohno)، یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی درباره این مدل جدید از حملات سایبری مدعی شد: «با پیشرفت علم ژنتیک در دنیا و خصوصا ایالات متحده، این کشور باید خود را برای مقابله با نسل جدیدی از حملات آماده کند در غیر این صورت، فجایع بزرگی در راه خواهد بود.»
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.