about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مقامات آمریکایی حمله سایبری به یک سازمان دولتی در این کشور را فاش کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات امنیتی آمریکا اخیراً اعلام کردند، هکری با دسترسی به اعتبارنامه‌ها، یک سازمان دولتی آمریکا را هدف حمله سایبری قرارداد.

سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا گفت، باوجوداینکه جزئیات این حمله منتشرنشده بود، برخی مقامات دولتی در مورد آن افشاگری کرده و گفتند، این هکر توانسته فهرست‌ها را مرور کند، دست‌کم یک فایل را کپی کند و برخی اطلاعات را استخراج کند.

به گفته این مقامات هکر یادشده با کاشت یک بدافزار توانسته سامانه‌های حفاظتی یک سازمان دولتی را دور بزند و با استفاده از اعتبارنامه‌های چندین حساب مایکروسافت و حساب برخی مدیران دامنه توانسته به شبکه این سازمان دسترسی پیدا کند.

محققان نمی‌دانند این هکر چگونه اعتبارنامه‌ها را به دست آورده؛ اما مقامات سازمان یادشده می‌گویند ممکن است این اعتبارنامه‌ها با سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری معروف در سرورهای وی پی ان پالس سکیور (Pulse Secure) به دست این هکر افتاده باشد.

یکی از مقامات وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شد، این نقض شبکه ارتباطی با انتخابات پیش روی آمریکا ندارد.

سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا از طریق سیستم تشخیص نفوذ خود که سازمان‌های غیرنظامی دولتی را رصد می‌کند، از این نقض مطلع شد. این سازمان باوجوداینکه جزئیات فنی در مورد این نقض را منتشر کرد؛ اما هیچ اطلاعاتی در مورد این‌که چه داده‌هایی به سرقت رفته یا اینکه آیا این حمله توسط یک کشور رقیب بوده، ارائه نداد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.