about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به ونزوئلا، حتمی نیست

برخی کارشناسان امنیت سایبری، حمله به صنعت برق ونزوئلا را محتمل و غیر قطعی می دانند.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا در نطق تلویزیونی اعلام کرد که ترامپ مسئول حمله سایبری به این کشور است. وی افزود که دونالد ترامپ، شخصاً مسئول این تهاجم است. طی این حمله سایبری، از هفتم مارس، ساکنان دست‌کم ۲۰ ایالت از مجموع ۲۳ ایالت ونزوئلا، برق نداشتند.

کارشناسان امنیتی شرکت دولتی «کورپوالک» ونزوئلا، اعلام کردند که این خاموشی‌ها و قطعی برق، به علت وقوع حادثه‌ای در نیروگاه برق ‌آبی سیمون بولیوار است.

اما رسانه‌های داخلی ونزوئلا هم، در این خصوص، اعلام کردند که جریان برق در مناطقی از برخی ایالت‌های این کشور -که پیش‌تر وصل شده بود- دوباره قطع ‌شده است و بسیاری از نقاط، با مشکل بی‌برقی، مواجه شده‌اند.

جف میدلتون (Jeff Middleton)، مسئول ارشد شرکت (TheVault) –که درخصوص ارزهای دیجیتال، فعالیت می‌کند- طی گزارشی، اعلام کرد که حمله به نیروگاه برق ‌آبی ونزوئلا، از طریق یک ویروس کامپیوتری انجام ‌شده و ممکن است بازیگر اصلی این رویداد، ایالات‌ متحده باشد.

این کارشناس امنیت سایبری به خبرگزاری «AFP» فرانسه گفت: 

اما امکان دارد که این رویداد، یک اشتباه از درون ونزوئلا باشد.

به‌طور کلی، درصورتی‌ که قصد نفوذ، یا حمله سایبری به زیرساخت‌های انرژی را داریم، باید این تجهیزات را شناسایی نماییم، تا بتوانیم آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهیم. چیزی که قصد دور زدن آن را داریم، ویژگی‌های امنیتی تأسیسات نام برده است.

میدلتون به‌عنوان‌ مثال، به ویروس استاکس‌نت (stuxnet) اشاره کرد. این ویروس، مشکلات قابل ‌توجهی برای برنامه هسته‌ای ایران در سال 2010 به‌وجود آورد.

در نمونه‌ای دیگر، «Basically» روشی است که برای قرار دادن ویروس در رایانه‌های سامانه‌‌ کنترل صنعتی تجهیزات کشور هنگ‌کنگ، رؤیت شده است.

همچنین در دسامبر سال 2016، به زیرساخت‌های انرژی اوکراین حمله شد که درنتیجه آن، برق این کشور قطع شد و مشکلاتی پدید آمد.

در پایان باید گفت:

تاکنون حملات سایبری گستره‌ای، مشاهده شده‌اند و سمت‌وسوی جنگ سایبری به خود گرفته‌اند که باید برای مقابله با آن‌ها، چاره‌اندیشی مناسب، صورت گیرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.