about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آکادمی دیپلماتیک وزارت خارجه روسیه هدف حمله سایبری قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرها وب‌سایت آکادمی دیپلماتیک وزارت خارجه روسیه را هدف حمله سایبری قراردادند که درنتیجه آن سیستم پذیرش داوطلبان و برگزاری امتحانات از دسترس خارج شد. 

این مؤسسه آموزش عالی گزارش داد:

امروز ساعت 11 صبح حمله سایبری قدرتمندی به آکادمی دیپلماتیک وزارت خارجه روسیه انجام شد که درنتیجه آن تمامی سیستم‌های پذیرش متقاضیان و آزمون‌ها از کار افتاد. 

به گزارش سرویس مطبوعاتی آکادمی مذکور، این اولین بار است که حمله‌ای به این بزرگی انجام می‌شود و هدف آن از بین بردن تمام اطلاعات مربوط به پذیرش بوده است.

آکادمی دیپلماتیک وزارت خارجه روسیه امسال تقاضای زیادی برای پذیرش در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد داشته و آموزش عالی در رشته‌های تخصصی روابط بین‌الملل، حقوق و اقتصاد بین‌الملل ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.