about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله سایبری 10 کنترل کننده آب در مناطق کشاورزی شمال سرزمین‌های اشغالی را از کار انداخت و منجر به توقف آبیاری این مناطق شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله سایبری 10 کنترل کننده آب در مناطق کشاورزی شمال سرزمین‌های اشغالی را از کار انداخت و منجر به توقف آبیاری این مناطق شد. این پیام روی سامانه‌های کنترل آب ظاهر شده است :

«شما هک شده‌اید. مرگ بر اسرائیل»

Paragraphs
OPIsrael
OPIsrael 7 April 2023

هکرها وارد سیستم‌های کامپیوتری شدند و ماشین‌هایی که مزارع را آبیاری می‌کنند از کار انداختند. به کشاورزان دستور داده شد که آنها را از رایانه جدا و به صورت دستی روشن کنند.

سامانه سایبری ملی و وزارت جهاد کشاورزی رژیم صهیونیستی اعلام کردند :

«در حال حاضر گزارش‌هایی مبنی بر اختلال در کنترل آبیاری در مزارع حدود 10 کشاورز منطقه شمال دریافت شده که سامانه ملی سایبری و وزارت کشاورزی و توسعه روستایی در حال بررسی این موضوع هستند. وزارتخانه‌ها به کشاورزان دستور دادند تا اقدامات اساسی و فوری برای ایمن‌سازی سیستم‌ها و آبیاری را به صورت دستی انجام دهند.در این مرحله آبیاری به صورت متوالی ادامه دارد. کارشناسان فناوری باید به نمایندگی از سازنده سیستم با هماهنگی کشاورزان به کار خود ادامه دهند.»

نیو یونا (Niv Yona)، مدیر بخش تحقیقات شرکت دفاع سایبری «Cyberizen» در این خصوص اظهار داشت :

«در روزهای اخیر شاهد موجی از حملات علیه زیرساخت‌های اسرائیل بودیم. این حملات بخشی از عملیات «OPIsrael» است که هر سال در ماه آوریل انجام می‌شود. این عملیاتها به‌وسیله هکرهای ضد اسرائیلی با هدف آسیب رساندن به اهداف و زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل انجام می‌شوند و آسیب رساندن به این زیرساخت‌ها موجب اختلال در عملکرد روزمره دولت و ایجاد وحشت و ترس در شهروندان می‌شود. در عمل، مهاجمان موفق می‌شوند به اهداف مختلفی حمله کنند، عمدتاً اهداف غیرنظامی یا محلی که از یک سو به عنوان اهداف حیاتی تعریف نشده‌اند، اما همچنان می‌توانند باعث ایجاد وحشت و همان اثر ترسی شوند که سعی در فعال کردن آن از سوی دیگر دارند. زیرساخت‌های حیاتی محافظت شده و مجهز به تیم‌های دفاعی قوی هستند، کاملاً مصون نیستند و در صورت هک شدن این شبکه‌ها احتمال آسیب بسیار زیاد است. در این مورد شاهد حمله به هزاران کنترل کننده آب در دره هولا هستیم که تأثیر مستقیمی بر بعد فیزیکی دارد و فراتر از ایجاد ترس و وحشت بر مناطق کشاورزی تأثیر می‌گذارد.»

در کنترل کننده‌های آب، سطح و هوا در حال حرکت است و تصمیم می‌گیرد که چه مقدار و چه زمانی باید آب باشد در مناطق مورد حمله، آسیب به محصولات زراعی زمستانی مانند نخود فرنگی ، هویج و سیب‌زمینی مورد بررسی قرار می‌گیرند..

«Unitronics»، شرکت اسرائیلی که کنترل کننده آب، در پاسخ اظهار داشت:

«کنترل‌های شرکت که در سیستم‌هایی که در این حادثه مورد حمله قرار گرفته‌اند ادغام شده‌اند، امکان بازیابی سریع را فراهم می‌کنند و ما به سرعت برای کمک به مشتریان و اطمینان از پایان سریع حادثه اقدام کردیم. همه کنترل‌کننده‌های شرکت شامل حفاظت سایبری داخلی می‌شوند. لایه‌ها، در سطوح مختلف و مطابق با نیازهای مشتریان هستند. از طریق یک راه‌حل مبتنی بر ابر، ما به مشتریان امکان حفاظت سایبری پیشرفته و بهینه را برای همه کنترلرهای خود، حتی برای سری‌های قدیمی کنترلرها، مانند آنهایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند، می‌دهیم. سریال‌هایی که فروش آنها 20 سال پیش آغاز شد.»

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.