about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

لیتوانی در آستانه نشست ناتو مورد حمله سایبری قرار گرفت

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دولت لیتوانی اعلام کرد که این کشور یک روز قبل از گردهمایی رهبران ناتو در ویلنیوس، پایتخت این کشور بالتیک، مورد حمله موجی از حملات سایبری قرار گرفت.

لیوداس آلیساوسکاس (Liudas Alisauskas)، رئیس مرکز امنیت سایبری ملی لیتوانی به خبرنگاران گفت :

«در حال صحبت کردن، هنوز حملات انکار خدمات توزیع شده (بیشتری) علیه کشور ما در حال انجام است.»

یک حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) برای غلبه بر هدف با سیل ترافیک اینترنت طراحی شده و از عملکرد عادی سیستم جلوگیری می‌کند.

این حملات سایبری وب‌سایت‌های شهرداری ویلنیوس از جمله سایت اطلاعات گردشگری و یک اپلیکیشن حمل و نقل عمومی را هدف قرار دادند.

آلیساوسکاس اظهار داشت :

«اینها خدمات اولیه‌ای هستند که برای در دسترس بودن مهمانان ما لازم است.»

مرکز امنیت سایبری ملی لیتوانی توضیح داد که در حال حاضر کارکنان بیشتری حضور دارند و مرکز با آژانس‌های اطلاعاتی و پلیس و همچنین شرکای خارجی همکاری می‌کند؛ همچنین گزارشی در مورد 2 حادثه سایبری دیگر دریافت شده که یکی از آنها مربوط به هک کردن یک ایستگاه رادیویی منطقه‌ای بوده است. پخش این ایستگاه با انتشار اطلاعات نادرست ناتو و اوکراین قطع شد.

تِلیا (Telia)، ارائه‌دهنده مخابرات لیتوانیایی نیز اعلام کرد که تماس‌های کانال‌های تلگرام برای حمله به مؤسسات و شرکت‌های دولتی مختلف لیتوانی را پیگیری کرده است.

لیتوانی خود را برای میزبانی از نشست ناتو آماده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.