about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو با حمله سایبری مواجه شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو با حمله سایبری مواجه شده است.

ظاهراً فرآیند خروج اتوماتیک پاسپورت‌ها در مرز خروجی دچار وقفه شده است؛ به‌عبارتی دستگاه‌هایی که کار زدن مهر خروج را برعهده دارند، پاسپورت‌ها را تشخیص نمی‌دهند.

در نتیجه این نقص، مسافران ورودی نمی‌توانند گذرنامه خود را تحویل دهند و بنابراین نمی‌توانند وارد فلسطین اشغالی شوند و ترس از این که این یک حمله سایبری باشد درمیان اسرائیلی‌ها افزایش یافته است. ساکنان تل‌آویو که سامانه «تلویزیون هوشمند» در منازل آنها نصب شده نیز از اختلالات شدید خبر دادند و گفتند که ناگهان فیلمی از حملات تروریستی (باباته) و پرتاب موشک روی صفحه تلویزیون پخش شده است. در پایان این ویدئو عبارت «شما در این کشور امنیت ندارید» نوشته شده بود.

کانال 13 تلویزیون به نقل از یک شهروند در تل آویو اعلام کرد که تمام پرده‌های برقی بی‌وقفه بالا و پایین می‌رفت و چراغ‌ها برای حدود یک ساعت روشن و خاموش می‌شدند.

چندی پیش نیز گروه هکری سودان ناشناس (Sudan Anonymous) اظهار داشت که یک حمله سایبری را علیه اداره پست اسرائیل و برخی بانک‌های اسرائیلی انجام داده که وب‌سایت‌های آنها اندکی بعد از کار افتاد. این حمله سایبری همزمان با جشن «روز قدس» در ایران بود.

این حمله سایبری یک روز پس از اینکه اسرائیل پست از طریق فیس‌بوک اعلام کرد که بر آسیب‌های ناشی از حمله سایبری قبلی غلبه کرده، رخ داد.

حمله سایبری وب‌سایت‌های بانک لئومی (Bank Leumi)، «Bank Discount»، بانک میزراحی-تفاهوت (Bank Mizrahi-Tafahot)، بانک مرکانتیل (Bank Mercantile) و بانک اورشلیم (Bank of Jerusalem)، بانک ماساد (Bank Massad)، بانک اوتزار حائل (Bank Otzar Ha'il) و بانک بین‌الملل (International Bank) را هدف قرار داده است.

Paragraphs
Cyber
Cyber attack disrupts the border control system

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد