about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به غول خودرو انگلستان

هکرهای گروه لاک بیت از شرکت پندراگون دومین شرکت خرده‌فروش بزرگ موتور خودرو در انگلستان 53 میلیون باج خواستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پس‌ازاینکه یک گروه هکری پیچیده، سیستم‌های فناوری اطلاعاتی پندراگون، خرده‌فروش خودرو که مقر آن در ناتینگهام است را هدف قرار دادند، از این شرکت حدود 53 میلیون پوند به‌عنوان باج طلب کردند.

این شرکت یک سری به‌روزرسانی‌های امنیتی را در روز جمعه (21 اکتبر) منتشر کرده است که نشان می‌دهد در حال حاضر به یک حادثه امنیتی فناوری اطلاعات پاسخ داده است که به مرکز ملی امنیت سایبری و پلیس گزارش شده بود.

پندراگون به تایمز گفته است که سرورهای فناوری اطلاعاتش توسط گروهی پیچیده به نام لاکبیت 3 (LockBit 3.0) هک شده است که توانسته حدود 5 درصد از پایگاه داده آن را بدزدد.

گمان می‌رود این گروه از پندراگون خواسته است که 60 میلیون دلار به یک کیف پول بیت کوین بپردازد در غیر این صورت این گروه داده‌های به سرقت رفته را در دارک وب منتشر خواهد کرد.
گفته می‌شود این حمله یک ماه پیش آغاز شده است.

این خرده‌فروش که اقدامات فوری را برای مهار این حادثه انجام داده، فاش کرد که با موفقیت یک دستور موقت از دادگاه عالی، علیه این گروه دریافت کرده است.

کیم کاستلو، مدیر ارشد بازاریابی پندراگون، به تایمز می‌گوید که این شرکت، باج را پرداخت نخواهد کرد.

پندراگون در روز جمعه به‌سرعت برای رفع ترس ها اقداماتی را انجام داده و خاطرنشان کرده است که به خدمت‌رسانی به مشتریان خود، به روال سابق ادامه خواهد داد. به تولیدکنندگان و کارکنان این شرکت نیز دراین‌باره اطلاع‌رسانی شده است.

در بیانیه‌ای در وب‌سایت این شرکت آمده است:

ما فعالیت مشکوکی را در بخشی از سیستم‌های فناوری اطلاعات خود شناسایی کرده‌ایم و تأیید می‌کنیم که یک حادثه امنیتی فناوری اطلاعات را تجربه کرده‌ایم. این بر توانایی ما برای فعالیت تأثیری نداشته است و ما به خدمت‌رسانی به مشتریان خود، طبق روال گذشته ادامه خواهیم داد.

پس‌ازاین کشف، آن‌ها اقدامات فوری برای مهار این حادثه را انجام داده‌اند. متخصصان امنیتی این شرکت تحقیقات گسترده‌ای را برای ارزیابی کامل آنچه اتفاق افتاده آغاز کرده و شرکت نیز مشتریان و شرکای خود را به‌روز نگه خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.