about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به عربستان سعودی

حمله گسترده سایبری به وبگاه‌ها و سایت‌های دولتی عربستان سعودی، بسیاری از آنها را از دسترس خارج کرده است.

به گزارش کار گروه بین المللی سایبربان؛ حمله سایبری گسترده به برخی پایگاه‌های دولتی عربستان برخی از مهمترین سایت‌های اینترنتی در این کشور را از کار انداخت.

گفته شده این حمله سایبری از خاک عراق متوجه عربستان سعودی شده و در پی آن، کاربران ناشناس، پایگاه وزارت نفت و شرکت هواپیمایی عربستان و دیگر پایگاه‌های شرکت‌های دولتی را از دسترس خارج کردند.

همچنین گفته شده که این عملیات سایبری با نام عملیات شهید «ابو فضل طومر» و رأس ساعت ۹ شب به وقت بغداد علیه عربستان سعودی صورت گرفته است.

صفحات و کانال های خبری نزدیک به گروه های مقاومت عراقی در شبکه های اجتماعی خبر می دهند که این عملیات با نام «شهید ابو فاضل طومر» در ساعت ۲۱:۰۰ روز شنبه به وقت محلی، وزارت نفت و هیأت هواپیمایی عربستان سعودی را هدف گرفته است.

این شبکه ها اعلام کردند:

«خواسته ما واضح است؛ ما سیستم داخلی مراکز نفتی عربستان سعودی را به خاطر احترام ماه مبارک رمضان تعطیل نکردیم (اشاره به تعطیلی خدمات الکترونیکی و نه بیشتر) اما می‌گوییم جنگ بیهوده علیه یمن و چاپ کتاب‌های تکفیری تروریستی و صادرات آن به جهان را متوقف کنید...»

ابوفاضل طومر که این عملیات سایبری به نام او انجام شده است، شهیدی یمنی و فرمانده ای معروف به فداکاری های بی بدیل در جبهه دفاع یمن در برابر تجاوزگری ائتلاف سعودی است که در نهم فوریه سال ۲۰۲۱ میلادی به شهادت رسید.

پیش‌تر در ۳۱ فروردین ماه، منابع خبری عراق گزارش دادند:

حمله سایبری گسترده به وب‌سایت‌ها و سرورهای رژیم صهیونیستی برای دومین روز متوالی از خاک عراق باعث توقف سایت فرودگاه بن گوریون در تل آویو شد.

قبل از آن، در حمله گسترده بامداد چهارشنبه گذشته نیز هکرهای عراقی به پایگاه‌ها و رسانه‌های رژیم صهیونیستی، این پایگاه‌ها از جمله شبکه تلویزیونی رسمی اسرائیل (شبکه ۹) را از دسترس خارج کردند.

بامداد چهارشنبه گذشته، گروه های مقاومت عراقی در شبکه های اجتماعی اعلام کردند که این حملات گسترده را هکرها به پایگاه های اینترنتی رژیم صهیونیستی و تعدادی از پایگاه های رسمی اسرائیلی آغاز کردند.

منابع اسرائیلی نیز اذعان کردند که حملات گسترده به پایگاه های اینترنتی رسمی و رسانه ای این رژیم در مقیاسی بی سابقه رخ داد. شبکه ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی، شبکه ۱۱ اسرائیل و شبکه «کن» سه پایگاه رسانه ای مهم اسرائیلی است که از دسترس خارج شده بود.

گفته می شود گروه هکری عراقی به نام «فریق الطاهره» آن عملیات وسیع را انجام داد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد