about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان اعلام کردند که شرکت خرده‌فروشی انگلیسی «The Works» پس از تحمل حمله سایبری مجبور به بستن برخی از مغازه‌ها شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ ورکز (The Works)، شرکت خرده‌فروشی انگلیسی پس از یک حمله سایبری مجبور شده مغازه‌ها را به طور موقت تعطیل و تحویل سهام جدید را متوقف کند.

این خرده‌فروش مستقر در بریتانیا و فروشنده طیف گسترده‌ای از کتاب‌ها، مواد هنری و صنایع دستی، هدایا، اسباب‌بازی‌ها، بازی‌ها و لوازم‌التحریر، گفت که 5 فروشگاه از 526 فروشگاه آن از هفته گذشته به دلیل دسترسی هکرها به سیستم‌های کامپیوتری آن و ایجاد مشکلاتی در کارش بسته شده‌اند؛ در نتیجه، مشتریان زمان تحویل طولانی‌تری را برای سفارش‌های آنلاین تجربه می‌کنند.

The Works در بیانیه‌ای گفت :

«جزئیات پرداخت خریداران به خطر نیفتاده است و مشتریان می‌توانند با خیال راحت از ما چه در فروشگاه و چه به صورت آنلاین خرید کنند.»

شرکت خرده‌فروشی انگلیسی خاطرنشان کرد که تمام پرداخت‌های کارت نقدی و اعتباری خارج از سیستم‌های خودش پردازش می‌شوند، اگرچه هنوز در حال بررسی احتمال تحت تأیر قرار گرفتن داده‌های شخصی مشتریان است.

این فروشگاه اسباب‌بازی و صنایع دستی اظهار داشت که تغییرات فوری برای تقویت بیشتر موقعیت امنیتی خود و همچنین جذب کارشناسان امنیت سایبری، که در حال بررسی این حمله هستند، ایجاد کرده است.

شرکت هفته گذشته از این هک مطلع شد که آن را به عنوان یک حمله باج‌افزاری توصیف کرد، اگرچه گفته می‌شود هکرها هیچ درخواستی برای پول نقد نداشته‌اند. شرکت ادعا کرد که به محض اینکه متوجه شده همه دسترسی‌ها به سیستم‌های خود از جمله ایمیل را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه غیرفعال کرده است.

براساس بیانیه The Works، سازمان در تلاش است تا در اسرع وقت 5 مغازه را بازگشایی کند، در حالیکه انتظار می‌رود تحویل فروشگاه‌ها به زودی از سر گرفته شود. شرکت همچنین گفت که تحویل‌های آنلاین عادی به تدریج معرفی می‌شوند و انتظار نمی‌رود این حمله تأثیر شدیدی بر پیش‌بینی‌های فروش یا وضعیت مالی آن در سال جاری داشته باشد.

The Works توضیح داد که در مورد این حمله به دفتر کمیسیونر اطلاعات (ICO) انگلستان خبر داده است. به گفته محققان، ICO می‌تواند جریمه‌هایی را در موارد نقض جدی داده‌ها اعمال کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد