about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به سایت پارلمان فنلاند

سایت پارلمان فنلاند هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پارلمان فنلاند اعلام کرد که وب‌سایت این کشور مورد حمله سایبری قرار گرفته، زیرا این کشور شمال اروپا برای عضویت در ناتو پس از حمله مسکو به اوکراین درخواست داده بود.

مجلس فنلاند در بیانیه‌ای تصریح کرد :

«حمله منع سرویس علیه سایت خارجی مجلس در حال انجام است.»

حمله حدود ساعت 2:30 بعد از ظهر آغاز و منجر به کاهش سرعت یا عدم دسترسی کامل به سایت شد.

چند ساعت بعد از حمله سایبری، هنوز هیچ تأیید رسمی مبنی بر عامل یا عوامل این حادثه وجود ندارد.

در بیانیه پارلمان آمده است :

«مجلس اقداماتی را برای محدود کردن این حمله انجام می‌دهد.»

اس‌تی‌تی (STT)، خبرگزاری فنلاند در پایان ماه ژوئیه سال جاری هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و انتشار اخبار و تصاویر خود را برای چند روز محدود کرد.

در ماه آوریل 2022، وب‌سایت‌های وزارت دفاع و دولت فنلاند نیز مورد حملات سایبری مشابهی قرار گرفتند، اما مشکلات آنها به سرعت حل شد.

سرویس امنیت و اطلاعات فنلاند (SUPO) در ماه می امسال ادعا کرد که روسیه توانایی تأثیرگذاری بر روند درخواست فنلاند در ناتو را دارد و تلاش‌های مختلفی برای انجام این کار قابل انتظار است.

آنتی پلتاری (Antti Pelttari)، مدیر سرویس امنیت و اطلاعات فنلاند برآورد کرد که این کشور با تعداد فزاینده‌ای از حملات سایبری روبرو خواهد شد.

پلتاری در ماه آوریل سال جاری گفت که حملات انکار سرویس می‌توانند این تصور را ایجاد کنند که جامعه فلج شده است، اما آنها قادر به ایجاد ویرانی واقعی نیستند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.