about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به زیرساخت های حیاتی بریتانیا

گروهی از جاسوسان سایبری با رویکرد فلج کردن انگلستان، زیر ساخت های این کشور را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از اسکای نیوز ؛ یک گروه جاسوسی سایبری که در شرق اروپا قرار دارد و سریالی از حملات سایبری را علیه بسیاری از کشورها از سال 2017 تا کنون انجام داده است و این بار نیز با رویکرد فلج کردن کشور انگلستان اقدام به هک زیرساخت های حیاتی این کشور کرده است.

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC) طی گزارشی اعلام کرد که هکرها توانسته اند شرکت های متصل به انگلستان و زیرساخت های حیاتی این کشور را هدف قرار دهند.

شایان ذکر است شرکت های امنیت سایبری که این گروه را شناسایی کرده اند عبارت اند از: شرکت سیمنتک و آزمایشگاه کسپرسکی که به صورت مشترک تهدیدات این گروه را بررسی و اعلام کرده اند.

رویکرد و هدف اصلی این گروه هکری بر دو پایه استوار بوده که یکی از آنها جاسوسی و دیگری فلج کردن بریتانیا در نتیجه حملات سایبری است.

در مراحل نخست کارشناسان معتقد بودند که ماهیت اصلی این حملات فلج کردن سیستم بوده اما سپس متوجه شدند هدف ایجاد اختلال، نفوذ و جاسوسی از کاربران بوده است.

هکرها تلاش کردند کنترل شرکت های مهندسی و صنعتی را در اختیار بگیرند و برای تحقق این هدف روی سرور های و سایت های این شرکت ها فایل های مخرب بارگذاری کردند.

این گروه از طریق حملات فیشینگ به سیستم های قربانیان نفوذ کرده است و روش آنها اینگونه بوده که با سرقت اطلاعات موجود در رزومه های کاری افراد برای آنها ایمیل های جعلی ارسال کرده و کاربر به محض باز کردن ایمیل آلوده می شود.

دکتر آدریان نیش (Dr Adrian Nish) رییس شرکت «BAE Systems» طی گزارشی اعلام کرد که هکرها ابتدا شرکت های کوچک را هک کرده و سپس از طریق آنها به شرکت های بزرگ نفوذ می کنند، به عبارتی دیگر شرکت های کوچک از ایمنی کمتری برخوردار هستند و شرکت های بزرگ با آنها در ارتباط اند و در صورت نفوذ به این واحد های کوچک عملاً مراکز بزرگ نیز در دسترس خواهند بود. از طرفی مردم به مراکز بزرگ ذاتاً اعتماد بیشتری دارند و به راحتی اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار می دهند.

آزمایشگاه کسپرسکی طی اطلاعیه ای به مراکز و سازمان ها درباره آسیب پذیری روز صفرم (zero days) هشدار داد، زیرا بسیاری از هکر ها و گروه های هکری از این طریق نفوذ می کنند.
 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.