about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

هکرها به شرکت سینکلر دومین اپراتور بزرگ تلویزیونی آمریکا نفوذ کرده و اطلاعات آن را به سرقت بردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پایگاه د هیل از حمله باج افزاری به دومین اپراتور تلویزیونی بزرگ آمریکا یعنی گروه پخش سینکلر (Sinclair Broadcast Group) خبر داد.

گروه پخش سینکلر، یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای تلویزیونی آمریکا، روز دوشنبه اعلام کرد که در آخر هفته با یک حمله باج افزاری مواجه شده که منجر به سرقت اطلاعات و اختلال در شبکه این گروه شده است.

در این حمله سایبری که اولین بار در روز شنبه توسط خود شرکت کشف شد، برخی از سرورها و ایستگاه‌های کاری سینکلر هک و شبکه‌های عملیاتی مختل شدند و برخی اطلاعات توسط مهاجمان به سرقت رفت. سینکلر روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد هنوز در حال بررسی اطلاعات به سرقت رفته است.

این اپراتور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد این حملات سایبری خساراتی را در پی داشت که ممکن است تأثیرات آن ادامه‌دار باشد و اختلالاتی را در بخش‌هایی از تجارت این شرکت مانند تبلیغات محلی توسط ایستگاه‌های پخش ایجاد کند.

در ادامه آمده است شبکه داخلی شرکت کند‌تر شده، ایمیل‌ها و ارتباطات تلفنی نیز تحت تأثیر قرار گرفته که وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. خدمات تلفن و دستگاه‌های پخش ایستگاه‌های تلویزیونی محلی نیز مورد حمله قرار گرفتند. ده‌ها کانال نتوانستند برنامه‌های صبحگاهی محلی و بازی‌های NFL را در روز یکشنبه روی آنتن ببرند.

گروه پخش سینکلر به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین امپراتوری‌های رسانه‌ای در ایالات‌متحده است که ۲۹۴ ایستگاه تلویزیونی را در ۸۹ بازار کنترل می‌کند و ۴۰ درصد از خانوار‌های آمریکایی تماشاگر آن هستند. همچنین این گروه دارای 21 برند شبکه ورزشی منطقه‌ای است.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.