about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به تلویزیون فرانسه

به گزارش شبکه خبری راشاتودی روسیه، گروهک تروریستی داعش با حمله سایبری به یکی از شبکه‌های تلویزیون فرانسه بانام TV5Monde، برای ساعاتی باعث اختلال در پخش برنامه‌های این شبکه جهانی تلویزیونی شد. این شبکه تلویزیونی که در حقیقت یک شبکه جهانی محسوب می‌شود و برنامه‌های بسیاری را در چندین شبکه فرانسوی زبان پخش می‌کند، درگذشته اقدام به پخش اخبار حمله داعش در فرانسه در شبکه‌های تلویزیونی، وبگاه‌ها و صفحه فیس بوک خودش کرده بود.
مسئولین این شبکه در این باره گفتند:"ما فعلاً قادر نیستیم تا هیچ‌کدام از برنامه‌هایمان را پخش‌کنیم. وبگاه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ما دیگر در اختیار ما نیستند. داعش ادعا کرده است که مسئولیت این حمله بر عهده آنهاست."
هکرها، بعد از حمله به صفحه فیس‌بوک این شرکت، اقدام به پخش تصاویر خود بر روی این صفحه کردند. آنها با انتشار تصاویر سربازان فرانسوی که علیه داعش در حال جنگ هستند، آنها را تهدید به مرگ کردند. البته این تصاویر برای مدت کوتاهی قابل‌رؤیت بود و بعدازآن از دسترس خارج شد.
مدیر این شبکه تلویزیونی فرانسوی گفته است که این حمله سایبری، بزرگ‌ترین حمله صورت گرفته علیه این شبکه در 30 سال گذشته است. هکرها اقدام به انتشار پیام‌های خود به زبان‌های عربی، فرانسوی و انگلیسی بر روی فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی وابسته به این شبکه کردند.
البته این حمله هکری، اولین حمله هکرهای وابسته به داعش در چند ماه اخیر نیست و آنها بارها و بارها اقدام به انجام حملات بر روی رسانه‌های مختلف دنیا کرده‌اند و از این طریق، پیام‌های خود را منتشر کرده‌اند.
همانطوری که بارها بر این موضوع تأکید شده است، انجام این حملات هکری خارج از توان تروریست‌های داعش به نظر می‌رسد و کارشناسان امنیتی معتقد هستند که این حملات توسط گروه‌هایی انجام‌شده است که به‌صورت اجاره‌ای برای این گروهک کار می‌کنند.

 

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.