about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به بانک ‌های روسیه

هکرها به بانک روسیه حمله کرده و یک میلیون دلار  سرقت کرده ‌اند.

به گزارش کار گروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق اعلام روزنامه «Kommersant»، هکرها در اقدامی غافلگیرانه مبلغ 58 میلیون روبل که معادل «918.140 دلار» است را سرقت کردند. این سرقت از بانکی به نام «Pir Bank» صورت گرفته است.

طبق اعلام مقامات مربوطه این اولین حمله سایبری به بانک‌ های روسیه در سال 2018 بوده است.

مدیرعامل بانک «Sberbank» آقای گرمن گریف (German Gref) اظهار کرد که بانک آنها نیز همانند بانک «Pir Bank» به‌ صورت مستمر در معرض حملات سایبری پیشرفته است.

هکرها تبادلات مالی بین بانک مرکزی روسیه را مورد حمله قرار داده اند. در جریان این حمله سایبری سامانه تبادلات مالی روسیه (Automated Workstation Client) که همانند سوئیفت عمل می کند، هدف قرار گرفته شده است.

قبل از اینکه کارشناسان متوجه این تهاجم سایبری شوند، این حملات در بسیاری از شهرها رخداد که موجب نگرانی بسیاری از مقامات روسیه شده است.

پیش از این کارشناسان امنیت سایبری ادعا کرده بودند که سامانه انتقال وجه (Automated Workstation Client)، غیر قابل نفوذ بوده و امکان هک آن وجود ندارد. اما متاسفانه شاهد این واقعیت هستیم که این سامانه نیز هک شده است.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.