about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به بانک ‌های روسیه

هکرها به بانک روسیه حمله کرده و یک میلیون دلار  سرقت کرده ‌اند.

به گزارش کار گروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق اعلام روزنامه «Kommersant»، هکرها در اقدامی غافلگیرانه مبلغ 58 میلیون روبل که معادل «918.140 دلار» است را سرقت کردند. این سرقت از بانکی به نام «Pir Bank» صورت گرفته است.

طبق اعلام مقامات مربوطه این اولین حمله سایبری به بانک‌ های روسیه در سال 2018 بوده است.

مدیرعامل بانک «Sberbank» آقای گرمن گریف (German Gref) اظهار کرد که بانک آنها نیز همانند بانک «Pir Bank» به‌ صورت مستمر در معرض حملات سایبری پیشرفته است.

هکرها تبادلات مالی بین بانک مرکزی روسیه را مورد حمله قرار داده اند. در جریان این حمله سایبری سامانه تبادلات مالی روسیه (Automated Workstation Client) که همانند سوئیفت عمل می کند، هدف قرار گرفته شده است.

قبل از اینکه کارشناسان متوجه این تهاجم سایبری شوند، این حملات در بسیاری از شهرها رخداد که موجب نگرانی بسیاری از مقامات روسیه شده است.

پیش از این کارشناسان امنیت سایبری ادعا کرده بودند که سامانه انتقال وجه (Automated Workstation Client)، غیر قابل نفوذ بوده و امکان هک آن وجود ندارد. اما متاسفانه شاهد این واقعیت هستیم که این سامانه نیز هک شده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.