about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس غیرانتفاعی و مستقل رسانه‌ای فیلیپینی متخصص در روزنامه‌نگاری تحقیقی مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در ماه نوامبر سال جاری، آژانس غیرانتفاعی و مستقل رسانه‌ای فیلیپینی متخصص در روزنامه‌نگاری تحقیقی (PCIJ)، یک حمله سایبری فعال را در وب‌سایت خود گزارش کرد که باعث شد این سایت به طور موقت برای ارزیابی حادثه و جلوگیری از نقض‌های بیشتر غیرقابل دسترس باشد. حملات هکری در 13 نوامبر امسال آغاز و حوالی ظهر 15 نوامبر تشدید شدند.

به گفته آژانس، این حادثه جدی‌ترین حمله سایبری در سال‌های اخیر است. انگیزه این حمله هنوز ناشناخته است، با این حال اخیراً تعدادی از گزارش‌های نقض و حملات سایبری به وب‌سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی دولت فیلیپین ثبت شده است. 

مطالب اخیر آژانس شامل گزارشی از جوامع آنلاین فیلیپینی‌هایی است که روایت‌های طرفداری از پکن را تقویت و از آن حمایت کرده و شامل ادعاهای دولت چین در دریای فیلیپین غربی می‌شود. 

کارشناسان از افزایش حملات سایبری علیه رسانه‌ها در فیلیپین و سراسر آسیای جنوب شرقی در سال‌های اخیر خبر دادند. در 27 فوریه 2022، وب‌سایت سی‌ان‌ان فیلیپین در حالیکه میزبان مناظره ریاست جمهوری پیش از انتخابات ماه می سال گذشته بود، مورد حمله سایبری قرار گرفت که این سایت را برای کاربران غیر قابل دسترس کرد. در دسامبر 2021، رسانه‌های خبری از جمله «ABS-CBN»، «Rappler»، «Vera Files» و «Philstar» هدف حملات منع سرویس توزیع شده (DDos) قرار گرفتند.

اتحادیه ملی خبرگزاران فیلیپین (NUJP) اعلام کرد :

«حمله به وب‌سایت PCIJ جدیدترین حمله منع سرویس و تخریب وب‌سایت‌های خبری است و هر وب‌سایت خبری که باید آفلاین شود، حتی به طور موقت، به معنای دسترسی کمتر عمومی به اطلاعات و منابع کمتری است که به گزارش‌دهی اختصاص داده شده است.»

فدراسیون بین‌المللی خبرگزاران (IFJ) نیز اظهار داشت :

«تکرار فزاینده هک‌های هدفمند علیه رسانه‌ها و سازمان‌های دیجیتال، آزادی بیان، دسترسی به اطلاعات و حق آگاهی عمومی را تهدید می‌کند. فدراسیون حمله سایبری علیه آژانس غیرانتفاعی و مستقل رسانه‌ای فیلیپین را محکوم می‌کند و خواستار تحقیقات کامل در مورد منابع این نقض‌ها است.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.