about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

روزنامه‌ صهیونیستی به نقل از یک شرکت امنیت شبکه نوشت یک حمله سایبری، بسیاری از شرکت‌های رژیم صهیونیستی را هدف گرفته و هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌‌الملل سایبربان، روزنامه صهیونیستی «هآرتص» به نقل از شرکت امنیت شبکه «فایر آی» (FireEye) مدعی شد، ده‌ها وب‌سایت وابسته به شرکت‌های «دولتی» و خصوصی این رژیم مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند و این حمله توسط چین انجام شده است.

در این گزارش آمده، هدف از این حملات که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و تا دو سال ادامه داشته، کسب اطلاعات درباره شرکت‌های مذکور بوده است.

هآرتص به نقل از شرکت فایر ای نوشت، این بزرگترین و گسترده‌ترین حمله سایبری علیه وب‌سایت‌های صهیونیستی است که تا کنون رصد شده است.

بنا به گزارش شرکت فایر آی، «حملات سایبری چین» شرکت‌های دریانوردی و کشتی‌های صهیونیستی، شرکت‌های فناوری‌های پیشرفته، ارتباطات، موسسات امنیتی ودانشگاهی، شرکت‌های تکنولوژی را هدف گرفته است.

این شرکت تأکید کرد، هکرها دنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بوده اند و حمله سایبری مذکور بر هک ایمیل، سرقت اسناد محرمانه و مانند آن متمرکز بوده است.هکرها همچنین نام کاربری و رمزهای عبور را سرقت کرده‌اند تا برای هدف گرفتن این سازمان‌ها در آینده یا دسترسی به خدمات دیگر از طریق این سازمان‌ها، استفاده کنند.

یکی از پژوهشگران شرکت فایر آی مدعی شده، این حملات سایبری چین به مناقصه‌های بزرگ زیرساختی در فلسطین اشغالی مانند بندرها یا قطارها مربوط می‌شود که چینی‌ها در آن مشارکت دارند. چین قصد ایجاد یک خط زمینی و دریایی در دورتادور جهان را دارد.

حدود یک سال پیش، رسانه‌های صهیونیستی از حمله  سایبری به سرورهای ده‌ها شرکت حمل و نقل و لجستیکی رژیم اسرائیل خبر دادند. به نوشته روزنامه صهیونیستی «کالکالیست» قربانیان این حمله گسترده سایبری واردکنندگان تجهیزات نظامی حساس و شرکت‌های لجستیکی و وارداتی بودند.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.