about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

حمله سایبری اسرائیل، احتمالاً 15 میلیون حساب بانکی ایران را به خطر انداخته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه نیویورک تایمز هفته گذشته مطلبی در مورد حمله گسترده سایبری علیه 3 بانک بزرگ ایرانی با 15 میلیون مشتری منتشر کرد. سپس هشدارهایی مبنی بر هک شدن، برداشت و جمع‌آوری اطلاعات حساب آنها از طریق یک حساب تلگرام دریافت شد. این امر باعث نگرانی دارندگان حساب و خود بانک‌ها شد.

کارشناسان غربی معتقدند که این حمله در نگاه اول یک حمله باج‌افزاری معمولی است که در آن دارندگان حساب تا زمان پرداخت باج مالی از دسترسی به حساب‌های خود محروم هستند. اما در واقع هیچ تلاشی از سوی مهاجمان برای جمع‌آوری پول قربانیان صورت نگرفت. درنتیجه انگیزه مالی در این عملیات وجود نداشت. مقامات ایرانی نیز در ابتدا با نادیده گرفتن حمله از اذعان عمومی آن امتناع ورزیدند. اما طی چند روز گذشته تأیید کردند که یک حمله بزرگ بوده است. به گفته محققان، این حمله سایبری احتمالاً کار یك نهاد دولتی با هدف ایجاد بی‌ثباتی و تخریب اقتصاد ایران بوده که با تحریم‌های آمریکا فلج شده است.

در اینجا 3 مظنون اصلی وجود دارد : عربستان سعودی، ایالات متحده و اسرائیل. اگرچه عربستان تلاش می‌کند تا به موفقیت رقبای ایرانی خود در حوزه هک سایبری برسد، اما قادر به اجرای چنین حمله گسترده‌ای نیست. سعودی‌ها شاید بتوانند این کار را با شبکه پیچیده هکرهای مستقل کشورهایی مانند : روسیه، چین و کره شمالی انجام دهند. اما درواقع این حمله از سوی یک دولت انجام شده است.

شاید آژانس امنیت ملی یا فرماندهی سایبری نظامی ایالات متحده این حمله را راه‌اندازی کرده‌اند که هم انگیزه هم مهارت دارند. احتمال حضور هکرهای سایبری اسرائیلی نیز همانند عملیات بازی‌های المپیک وجود دارد. زیرا هکرهای صهیونیست پیشتر نیز سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم در نطنز را تخریب کرده بودند.

یک دلیل قانع کننده برای مقصر بودن اسرائیل وجود دارد؛ با خواندن مقاله نیویورک تایمز متوجه خواهید شد که یکی از 2 گزارشگر، رونن برگمن (Ronen Bergman)، روزنامه‌نگار برجسته امنیت ملی و اطلاعات اسرائیل است و منابع معتبری در حوزه اطلاعاتی دارد.

برگمن در این مقاله بسیار محتاطانه و به نقل از یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی در مورد وارد شدن خسارت به بخش مالی ایران نوشته است:

شرکت امنیت سایبری «ClearSky» معتقد است که این حمله به معاملات مالی ایران و شهرت بانک‌ها آسیب رسانده است و مشتریان از فاش شدن اطلاعات شخصی خود وحشت کرده‌اند.

بوآز دالف (Boaz Dolev)، مدیر ارشد اجرایی این شرکت امنیت سایبری گفت كه مسئول این حمله توانایی بالایی در حوزه فناوری داشته است. درنتیجه احتمال صورت گرفتن حمله از سوی واحد 8200 اسرائیل بیشتر وجود دارد.

برخی کارشناسان براین باورند که آمریکا به جای اسرائیل در این حمله دست داشته است؛ اما براساس مقاله نیویورک تایمز، این امر امکان‌پذیر نیست : زیرا این روزنامه یک گزارش اضافی از سوی مارک مازتی (Mark Mazzetti) مبنی بر عدم دخالت آمریکا در این عملیات منتشر کرده است؛

هک بانکی نمایانگر تشدید جنگ‌های سایبری ملی است. در گذشته هکرها برای سرقت پول به سیستم‌های بانکی نفوذ می‌کردند؛ به گفته محققان غربی، هکرهای ایرانی قبلاً به سیستم‌های بانکی ایالات متحده نفوذ کرده‌اند. اما خسارات وارد شده در این مورد گسترده‌تر و شدیدتر بود. اسرائیل در سازماندهی این حمله توانایی و انگیزه زیادی دارد. رژیم صهیونیستی، دانشمندان هسته‌ای ایران را ترور، تجهیزات غنی‌سازی اورانیوم را تخریب و پایگاه موشکی سپاه را بمباران کرده است.
مطمئناً ایران نیز تلاش‌های تلافی‌جویانه‌ای نه فقط روی بخش مالی اسرائیل، بلکه روی بسیاری نهادهای آسیب‌پذیر دیگر صورت خواهد داد. اما اسرائیل معتقد است که بانک‌هایش دفاع کافی در برابر اینگونه حملات سایبری دارند. البته، اسرائیل باید بداند که در دوران کنونی جنگ سایبری، هیچ عملیاتی بدون مجازات نمی‌ماند. ایران راهی برای انتقام خواهد یافت و اسرائیل قربانی خواهد شد.

اینگونه عملیات‌های سایبری شاید به دلیل عدم خونریزی و استفاده از سربازان در میدان نبرد، در ابتدا جذاب به نظر بیایند. اما در نهایت، می‌توانند منجر به جنگ‌های واقعی شوند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.