about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری احتمالی کره شمالی به همسایه جنوبی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، مقامات امنیتی کره جنوبی، مدعی شدند که کره شمالی یک حمله سایبری به این کشور انجام داده است. مقامات کره جنوبی در این رابطه گفته‌اند که این حمله، بعد از آزمایش هسته‌ای خطرناک کره شمالی، علیه سئول انجام شده است.
البته مقامات امنیتی کره جنوبی از بیان هرگونه جزئیاتی در رابطه با این حمله خودداری کرده و فقط اعلام کرده‌اند که تحت حملات سایبری کره شمالی قرار دارند. کارشناسان امنیتی از آغاز تحقیقات گسترده در این رابطه خبر داده‌اند.
لازم به ذکر است که کره جنوبی از تاریخ ششم ژانویه سال جاری، در وضعیت هشدار سایبری قرار دارد و مقامات دولتی این کشور، وضعیت هشدار را از آبی به زرد تغییر داده‌اند. از زمان اعلام پیونگ یانگ، مبنی بر آزمایش یک بمب هیدروژنی، شک و تردیدهایی در این رابطه مطرح شده است. برخی از کارشناسان امنیتی معتقدند که بمب آزمایش شده، بمب هیدروژنی نبوده است، اما کره شمالی ضمن رد این موضوع، تأکید می‌کند که آزمایش یک بمب هیدروژنی را با موفقیت به انجام رسانده است.
بعد از آزمایش این بمب توسط کره شمالی، تنش‌ها بین دو کشور، به طرز چشم‌گیری افزایش یافته و روزانه مقامات این دو کشور، موضع‌گیری‌های سرسختانه‌ای بر ضد یکدیگر می‌کنند. برخی از کارشناسان معتقدند که کره شمالی قصد دارد تا حمله‌ای مشابه آنچه علیه شرکت سونی انجام داد را علیه شرکت‌هایی نظیر سامسونگ به اجرا بگذارد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.