about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مقامات امنیتی چین حمله سایبری به فرودگاه‌های این کشور را تأیید کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات چینی به‌تازگی اعلام کردند که یک آژانس اطلاعاتی خارجی چندین شرکت هواپیمایی این کشور را در سال 2020 هک کرده و اطلاعات سفر مسافران را به سرقت برده است.

این کمپین هکری در روزهای گذشته توسط مقامات وزارت امنیت و آژانس پلیس مخفی چین فاش شد.

این کمپین پس‌ازآن کشف شد که یکی از خطوط هوایی چین در ژانویه 2020 یک نشت امنیتی را به وزارت امنیت چین گزارش کرد.

بازرسان این حمله سایبری را به یک تروجان سفارشی نسبت دادند که هکرها از آن برای نفوذ و سرقت داده‌های یک شرکت هوایی استفاده کردند. تحقیقات بعدی نشان داد که سایر خطوط هوایی نیز به همین ترتیب هک شده‌اند.

وزارت امنیت چین در روزهای گذشته در یک بیانیه مطبوعاتی که از طریق کانال‌های خبری دولتی منتشر شد گفت:

پس از یک بررسی عمیق، تأیید شد که این حملات با دقت برنامه‌ریزی‌شده و مخفیانه توسط یک آژانس اطلاعاتی جاسوسی خارج از کشور انجام شده است.

وزارت امنیت چین رسماً این حمله را به هیچ سازمان یا کشور خارجی نسبت نداد؛ اما دو شرکت امنیتی چینی Qihoo 360 و QiAnxin در مارس 2020 گزارش‌هایی را منتشر کردند که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به هک کردن سازمان‌های چینی، ازجمله خطوط هوایی این کشور متهم می‌کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد