about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری، بدون استفاده از حتی یک بدافزار!

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری پاندا، در جدیدترین گزارش خود، از نوعی آسیب‌پذیری برای حملات سایبری پرده برداشت که در آن، بدافزارها هیچ نقشی ندارند و تنها، از قابلیت‌های طراحی‌شده روی رایانه‌ها و سیستم‌عامل‌ها، استفاده شده است. در این حمله، از کلیدهای استیکی در رایانه، برای نفوذ و دسترسی به اطلاعات کاربر قربانی، استفاده می‌شود.
کلیدهای استیکی، نوعی قابلیت در سیستم‌عامل است که می‌توان با استفاده از آن‌ها، تعدادی از کلیدهای رایانه را فعال یا غیرفعال کرد. در حقیقت، این قابلیت، برای کمک به برخی افراد در سیستم‌عامل طراحی شده است تا کسانی که نمی‌توانند همزمان چند کلید را با یکدیگر بفشارند، با استفاده از این قابلیت، مشکل خود را برطرف کنند.
آزمایشگاه امنیتی پاندا، در گزارش خود، به معرفی برخی قربانیان حملات سایبری از این مدل اشاره کرد که در مجارستان، شناسایی شده‌اند. در این حمله، از این کلیدهای استیکی و برخی دیگر از قابلیت‌های سامانه‌های عملیاتی ویندوز بهره‌برداری شده است.
در این حمله، مهاجمان در ابتدا از یک روش جستجوی فراگیر (brute-force attack) یا آزمون‌وخطا علیه یک سرور استفاده کردند. بعد از دستیابی به اطلاعات موردنیاز برای ورود به رایانه، آن‌ها به سرور دسترسی پیدا می‌کردند. بعد از انجام این مرحله، مهاجمان، بدافزار sethc.exe را روی رایانه قربانی نصب می‌کردند. در مرحله بعدی، برنامه‌ای که " Traffic Spirit " نام دارد، روی سیستم قربانی دانلود و اجرا می‌شد. این برنامه، بعد از اجرا روی رایانه‌ای که موردحمله واقع شده است، با ایجاد ترافیک جعلی، هزینه‌های ناخواسته‌ای را به وی تحمیل می‌کند. در مرحله بعدی، یک فایل، به‌صورت خودکار روی رایانه قربانی، بازگشایی می‌شود. سپس، مهاجمان، به سراغ بخش ویرایش رجیستری ویندوز می‌رفتند و در آن تغییراتی را ایجاد می‌کردند. در آخرین مرحله، مهاجمان، از این طریق اقدام به ایجاد یک درب پشتی روی رایانه موردتهاجم قرارگرفته می‌کردند و سپس، بدون درخواست اطلاعات تائید هویتی، وارد رایانه کاربر شده و به سرقت اطلاعات موردنظر خود می‌پرداختند.
البته، این حمله سایبری، در همین‌جا به پایان نمی‌رسد و مهاجم برای رسیدن به منافع هر چه بیشتر از رایانه فرد یا شرکت قربانی، با نصب یک نرم‌افزار دیگر، اقدام به بهره‌برداری مالی از این رایانه می‌کرده است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.