about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته محققان امنیت سایبری، گروه بدنام هکری چینی که تحت عنوان ای پی تی 41 (APT41) ردیابی می‌شود، از دو نوع نرم‌افزار جاسوسی جدید شناسایی شده برای آلوده کردن دستگاه‌های اندرویدی استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، گروه ای پی تی 41 که با نام‌های وینتی (Winnti) و طوفان برنج (Brass Typhoon) (باریوم سابق) نیز شناخته می‌شود، یک گروه جاسوسی تحت حمایت دولت است که بیش از یک دهه است فعال بوده و به دلیل هدف قرار دادن سازمان‌های دولتی برای اهداف جمع‌آوری اطلاعات و شرکت‌های خصوصی برای منافع مالی شناخته شده است.

ای پی تی 41 در طول تاریخ از برنامه های کاربردی وب و دستگاه های متصل به شبکه مانند رایانه ها، تبلت ها و چاپگرها سوء استفاده کرده است.

طبق تحقیقات منتشر شده در روز چهارشنبه توسط شرکت امنیتی ایالات متحده لوک اوت (Lookout)، ارتباط بین این گروه و دو نوع نرم افزار جاسوسی اندروید که ویرم اسپای (WyrmSpy) و دراگون اگ (DragonEgg) نامیده شده اند، باعث تعجب شده است؛ چرا که این گروه معمولاً پلتفرم های تلفن همراه را هدف قرار نمی دهد.

شرکت لوک اوت می گوید که این جاسوس افزار پیچیده است و می تواند برای جمع آوری عکس های دوربین قربانیان، مکان دستگاه، پیام های اس ام اس (SMS)، ضبط های صوتی و مخاطبین استفاده شود.

جاسوس افزار ویرم اسپای وانمود می کند که یک برنامه سیستم عامل پیش فرض است که برای نمایش اعلان ها به کاربر استفاده می شود، در حالی که دراگون اگ خود را به عنوان یک صفحه کلید شخص ثالث و برنامه پیام رسانی مانند تلگرام پنهان می کند.

محققان می گویند که توانسته اند گروه ای پی تی 41 را به بدافزار ارتباط بدهند؛ زیرا از یک سرور فرمان و کنترل با آدرس آی پی و دامنه مرتبط با زیرساخت گروه استفاده می کنند.

محققان می گویند که اولین بار، جاسوس افزار ویرم اسپای را در اوایل سال 2017 و دراگون اگ را در آغاز سال 2021 شناسایی کرده اند، اما آنها گسترده نیستند.

شرکت لوک اوت معتقد است که آنها احتمالاً از طریق کمپین های مهندسی اجتماعی بین قربانیان توزیع می شوند.

هیچ برنامه‌ای حاوی این بدافزار در فروشگاه گوگل پلی یافت نشده است.

به گفته شرکت لوک اوت اگرچه این گونه ها هنوز به طور گسترده مورد استفاده قرار نگرفته اند، اما انتساب آنها به هکرهای چینی مهم است.

به گفته محققان، این واقعیت که یک عامل تهدید کننده شناخته شده مانند گروه ای پی تی 41 تمرکز خود را بر دستگاه های تلفن همراه معطوف کرده باشد، نشان می دهد که پلتفرم های تلفن همراه اهداف با ارزشی برای هکرها هستند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.