about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

حمله به یکی از بانک‌های منطقه‌ای در روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها با استفاده از نوعی خاص از بدافزار، تلاش کردند تا ضمن نفوذ به یکی از بانک‌های منطقه‌ای روسیه، نرخ جابه‌جایی دلار در برابر روبل را به میزان 15 درصد در چند دقیقه جابه‌جا کنند. این خبر توسط یکی از شرکت‌های امنیت سایبری روسیه، اعلام شد.
کارشناسان امنیتی می‌گویند بدافزار مذکور که تروجان کورکو (Corcow) نام دارد، تاکنون توانسته است به بیش از 250 هزار رایانه در سرتاسر جهان حمله کند و بیش از 100 نهاد مالی را تحت تأثیر خود قرار دهد. برخی منابع خبری روس می‌گویند، هکرهای روس زبان از تروجان کورکو برای نفوذ به شبکه بانک انرگوبانک (Energobank) روسیه در منطقه کازان استفاده کردند.
دیمیتری وولکوف (Dmitry Volkov)، از کارشناسان امنیتی روسی دراین‌باره می‌گوید: «این اولین بار است که چنین بدافزاری در روسیه مورد استفاده قرار گرفته است. لازم به ذکر است که احتمال بروز خسارت‌های بیشتر در اثر این بد افزار وجود دارد. این بدافزار به قدر کافی پیچیده است تا بتواند حتی رایانه‌های جدا از اینترنت را نیز تحت تأثیر خود قرار دهد.»
شرکت امنیتی کاشف این تروجان اعلام کرد که نرم‌افزارهای ضد ویروس قادر به شناسایی کورکو نیستند و تروجان مذکور، حداقل می‌تواند به مدت شش ماه در شبکه یک بانک، مخفی باقی بماند.
البته بازار بورس مسکو بر این نکته تأکید کرد که به وسیله کورکو آلوده نشده است. همچنین بانک مرکزی روسیه نیز ادعا کرد که تحقیق جداگانه‌ای را انجام داده و هیچ شاهدی بر اثرگذاری این بدافزار بر بانک‌ها و سامانه‌های مالی روسیه پیدا نکرده است. بانک مرکزی می‌گوید که خبر نفوذ این بدافزار توسط رسانه‌های محلی گزارش شده و مورد تائید این بانک نیست.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد