about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان امنیتی از شناسایی یک بدافزار جدید طراحی شده برای رایانه های مک خبر داده اند که نسخه جدیدی از بدافزار تارماک محسوب می شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، بدافزار تارماک بدافزار خطرناکی است که در فضای آنلاین رایانه های مک را هدف قرار داده و از طریق آگهی های آلوده دیجیتال توزیع شده و برخی کاربران را دچار مشکل کرده است.

این بدافزار بعد از نفوذ به رایانه مک کاربران کدهای مخربی را بر روی آن اجرا کرده و همین مساله باعث می شود تا رایانه های آلوده شده آگهی هایی را در قالب پنجره های مزاحم نمایش دهند که در ظاهر برای به روزکردن نرم افزارهای مختلف و به خصوص نرم افزار فلاش پلیر است. اما با کلیک کردن بر روی آنها اطلاعات شخصی فرد قربانی سرقت می شود.

انتشار نسخه اولیه بدافزار تارماک از ژانویه سال 2019 آغاز شد و تحقیقات انجام شده توسط پژوهشکده کنفیانت نشان می دهد فعالیت بدافزار یادشده در ماه های اخیر نه تنها متوقف نشده، بلکه تشدید شده است.

در حال حاضر بخش اعظم فعالیت بدافزار تارماک در کشورهایی همچون ایتالیا، آمریکا و ژاپن صورت می گیرد و هنوز فرد یا افراد طراح آن مشخص نشده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.