about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله به وب‌گاه رادیو تل‌آویو

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی از هکرهای طرفدار فلسطین به وب‌گاه رادیو تل‌آویو حمله کرده و ظاهر این وب‌گاه‌ را تغییر دادند. این گروه هکری Anoncoders نام دارد و پس از هک کردن وب‌گاه رادیو تل‌آویو، صفحه‌ای را به جای صفحه‌ی اصلی قرار داد که حاوی پیام‌هایی به طرفداری از فلسطین و ضد رژیم صهیونیستی بود. به گزارش رسانه‌های اسراییلی، وب‌گاه موردنظر به مدت یک روز از کار افتاده بود.
در متن پیام، دلیل حمله این‌گونه بیان شده است:
"ما صدای فلسطین هستم و هرگز ساکت نخواهیم نشست. هدف اصلی حملات ما صهیونیست‌ها هستند. اگر برای شما سؤال شده است که چرا وب‌گاهتان هک شده است، دلیلش این است که ما می‌خواستیم پیاممان را منتشر کنیم."
این اولین بار نیست که هکرهای طرفدار فلسطین، سازمان‌های اسراییلی را هک می‌کنند. درگذشته، هکرهای طرفدار فلسطین، کانال 2 و کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی را هک کردند. در سال 2013، تونل ترافیکی اصلی رژیم صهیونیستی هدف حمله‌ی سایبری قرار گرفت و خسارت مالی زیادی را دید.
در ماه مارس 2014، هکرهای طرفدار فلسطین بانک داده یک مجله‌ی اسراییلی را هک کرده و حملات پیامکی را علیه روزنامه‌نگاران اسراییلی انجام دادند.

 

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.