about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بیش از 2300 ساختمان هوشمند توسط هکرها مورد تهاجم قرار گرفته و تبدیل به ابزاری برای انجام حمله اختلال سرویس توزیع شده، گشتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ شرکت امنیتی سونیک‌وال (SonicWall)، به تازگی اعلام کرد هکرها به طور پیوسته در حال اسکن اینترنت و حمله به سامانه‌های کنترل دسترسی ساختمان‌ها و درهای هوشمند هستند. هدف آن‌ها از این کار راه‌اندازی حملات اختلال سرویس توزیع شده است.

گروهی از هکرها به تازگی سامانه «لینیر ایمرج ای 3» (Linear eMerge E3)، از محصولات شرکت امنیتی و کنترل نارتک (Nortek Security & Control) را مورد حمله قرار داده‌اند. این سیستم در رده سامانه‌های کنترل دسترسی قرار داشته و در دفاتر مرکزی، کارخانه‌ها و پارک‌های صنعتی نصب می‌شوند. اصلی‌ترین هدف مهاجمان این است که درها و اتاق‌هایی که کارمندان یا مراجعه‌کنندگان به یک ساختمان بر اساس کدها و کارت‌های هوشمند به آن دسترسی دارند را کنترل کنند.

تحلیلگران اپلاید ریسک (Applied Risk)، یک شرکت متخصص در زمینه امنیت سایبری در می 2019 که به طور خاص روی خدمات ایمنی صنعتی فعالیت می‌کند، حدود 10 عدد از آسیب‌پذیری‌های سامانه لینیر را شناسایی کرد و گزارش داد. با وجود این به نظر می‌رسد نارتک همچنان نتوانسته است برای آن‌ها وصله‌ای تولید کند.

بر اساس گزارش سونیک‌وال هکرها به صورت روزانه ده‌ها هزار حمله به سامانه‌های مذکور انجام می‌دهند. این حملات به بیش از 100 کشور مختلف انجام می‌شود و بیشترین آن‌ها در آمریکا دیده شده است. با وجود این تنها 2375 دستگاه از طریق موتور جستجوی شودان شناسایی شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.