about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققان امنیتی از حمله باج افزاری به یکی از بزرگ‌ترین پردازنده‌های کارت‌های بانکی خبر دادند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت تی‌اس‌وای‌اس (TSYS) که یکی از بزرگ‌ترین پردازنده‌ها و صادرکنندگان کارت‌های اعتباري در ایالات‌متحده است به‌تازگی هدف حمله باج افزاری قرارگرفته است. 

بر اساس گزارش پورتال «KrebsOnSecurity»، هکرها با بهره‌گیری از باج افزار کونتی (Conti) این شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت را هدف قرار داده و بخشی از داده‌های مسروقه را منتشر کرده‌اند. آن‌ها وعده داده‌اند در آینده داده‌های بیشتری افشا خواهند کرد. 

اپراتورهای کونتی بیش از 10 گیگابایت از داده‌های سرقت شده از شبکه‌های تی‌اس‌وای‌اس را منتشر کرده و مدعی شده‌اند این‌ها تنها 15 درصد از کل داده‌های مسروقه بوده‌اند. 

نمایندگان تی‌اس‌وای‌اس گفته‌اند بدافزار مورداستفاده در حمله کارت‌های بانکی مشتریان را تحت تأثیر قرار نداده و حمله محدود به بخش‌های اداری و تجاری بوده است.  

به گفته آن‌ها، حمله‌ای که شرکت با آن مواجه شده است برخی از سیستم‌های پشتیبان را تحت تأثیر قرار داده و اقداماتی که در راستای توقف فعالیت‌های مشکوک در شرکت انجام‌شده است، مانع از آسیب دیدن عملیات تجاری شرکت شده‌اند. 

مهاجمان مدعی شده‌اند حمله روی واحد تجاری Cayan شرکت تی‌اس‌وای‌اس هدف‌گذاری شده بوده و داده‌های کارت‌های بانکی تحت تأثیر قرارگرفته‌اند و شرکت مذکور آن را انکار می‌کند. در حال حاضر، مشخص نشده هکرها چه میزان باج درخواست کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.