about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان امنیتی از حمله باج افزاری به یکی از بزرگ‌ترین پردازنده‌های کارت‌های بانکی خبر دادند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت تی‌اس‌وای‌اس (TSYS) که یکی از بزرگ‌ترین پردازنده‌ها و صادرکنندگان کارت‌های اعتباري در ایالات‌متحده است به‌تازگی هدف حمله باج افزاری قرارگرفته است. 

بر اساس گزارش پورتال «KrebsOnSecurity»، هکرها با بهره‌گیری از باج افزار کونتی (Conti) این شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت را هدف قرار داده و بخشی از داده‌های مسروقه را منتشر کرده‌اند. آن‌ها وعده داده‌اند در آینده داده‌های بیشتری افشا خواهند کرد. 

اپراتورهای کونتی بیش از 10 گیگابایت از داده‌های سرقت شده از شبکه‌های تی‌اس‌وای‌اس را منتشر کرده و مدعی شده‌اند این‌ها تنها 15 درصد از کل داده‌های مسروقه بوده‌اند. 

نمایندگان تی‌اس‌وای‌اس گفته‌اند بدافزار مورداستفاده در حمله کارت‌های بانکی مشتریان را تحت تأثیر قرار نداده و حمله محدود به بخش‌های اداری و تجاری بوده است.  

به گفته آن‌ها، حمله‌ای که شرکت با آن مواجه شده است برخی از سیستم‌های پشتیبان را تحت تأثیر قرار داده و اقداماتی که در راستای توقف فعالیت‌های مشکوک در شرکت انجام‌شده است، مانع از آسیب دیدن عملیات تجاری شرکت شده‌اند. 

مهاجمان مدعی شده‌اند حمله روی واحد تجاری Cayan شرکت تی‌اس‌وای‌اس هدف‌گذاری شده بوده و داده‌های کارت‌های بانکی تحت تأثیر قرارگرفته‌اند و شرکت مذکور آن را انکار می‌کند. در حال حاضر، مشخص نشده هکرها چه میزان باج درخواست کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.