about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

روزنامه انگلیسی زبان گاردین تحت یک حمله باج‌افزاری مشکوک قرار گرفت.

به گزارش کارگروه بازی سایبری سایبربان؛ گاردین ( The Guardian ) در سراسر کشور خود مورد حمله باج‌افزاری مشکوک قرار می‌گیرد و این گروه رسانه‌ای را بر آن‌ها تا به حال برای خود بگویید این هفته دورکاری و از دسترسی به شبکه‌های مشترک خودداری کنید.

کاترین وینر ( Katharine Viner )، سردبیر و آنا بیتسون ( Anna Bateson )، مدیر اجرایی گاردین، به افرادی که از نظر آنها این حادثه جدی یک حمله باج‌افزاری بوده است، اما احتمالات دیگری نیز در نظر می‌گیرند. این شرایط نشان می‌دهد که گاردین تحت یک حمله جنایی قرار می‌گیرد که در آن هکرها یک شرکت یا سیستم رایانه‌ای را قفل می‌دهند و برای انتشار آن درخواست می‌کنند.

درخواست باج می‌تواند روز بعد از شروع باشد. این گروه خبری دارای مقالاتی است که در وب‌سایت خود منتشر می‌کند، زیرا یک سیستم سردبیر سفارشی است که تا حد زیادی بر این حمله قرار نگرفته است.

وینر و بیتسون بیان می کند:

«اگرچه برخی از سیستم‌های داخلی ما تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، ما مطمئن هستیم که می‌توانیم آن را به صورت چاپی منتشر کنیم. این حمله مشکوک، شبکه‌های داخلی گاردین را ضعیف کرده و به وایفای در ساختمان‌ها دسترسی پیدا می‌کند و به سرویس‌های مشترک شرکتی و سیستم‌های مالی منتقل می‌شود.»

آنها در یادداشتی خطاب به کار نوشتند :

«لطفاً امروز دورکاری کنید تا به حداقل برسد. برای کار به ما نیایید مگر اینکه به طور خاص از شما خواسته شده باشد. لطفاً از ویپیان ( VPN ) برای ورود به هیچ سیستمی استفاده نکنید.»

تعداد محدودی از کارکنان گاردین لندن مجبور شدند از طریق لپ‌تاپ کار کنند و از تلفن همراه برای آنلاین شدن استفاده کنند. حملات باج‌افزاری روی شرکت‌ها در طول سال‌های 2020 و 2021 به طور فزاینده‌ای شایع بود، تا حدی به این دلیل که حرکت به سمت دورکاری، سیستم‌های فناوری اطلاعات را در برابر هکرها آسیب‌پذیرتر کرده است. اما به گفته شرکت امنیتی «SonicWall» ایالات متحده، تعداد حملات در نیمه اول سال جاری تقریباً یک چهارم کاهش یافته است، تا حدی به این دلیل که سازمان‌های بیشتری از پرداخت پول به مجرمان سایبری خودداری کرده‌اند.

سایر عوامل بالقوه شامل افزایش اجرای قانون و افت قیمت ارزهای دیجیتال و شکل ترجیحی پرداخت برای باج هستند. به گفته «Similarweb»، گاردین یکی از پربازدیدترین وب‌سایت‌های خبری انگلیسی زبان جهان را اداره می‌کند که ماه گذشته میزبان حدود 94 میلیون بازدیدکننده منحصر به فرد بود.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.