about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروهی از هکرهای ترکیه‌ای با نام «گروه هکری ترک» (Turk Hack Team) با استفاده از حمله اختلال سرویس توزیع‌شده وب‌گاه بانک مرکزی روسیه را به مدت 10 دقیقه از کار انداختند.
یکی از اعضای گروه هکری ترک، در مصاحبه با رسانه‌ها؛ اعلام کرد هدف آنها از این حمله ارسال یک پیام ضد روس و دفاع از حمله موشکی اخیر ترکیه به هواپیمای روسیه بوده است.
هفته گذشته، یک فروند بمب‌افکن «سوخو 24» روسیه در حال پرواز عملیاتی بر ضد مواضع داعش در نزدیکی مرزهای ترکیه بود که مورد اصابت یک موشک هوا به هوا از یک «اف 16» نیروی هوایی ترکیه قرار گرفت و سرنگون شد. اقدام اخیر ترکیه، تنش‌ها میان این کشور و روسیه را افزایش داده است.
گروه هکری ترک در صفحه شبکه اجتماعی خود مسئولیت حمله را به عهده گرفت. گروه هکری ترک از جمله گروه‌های طرفدار رجب طیب اردوغان، رییس جمهور است. این گروه در آوریل 2015 نیز وب‌گاه رسمی واتیکان را در اعتراض به اظهارنظر پاپ در مورد نسل‌کشی ارامنه توسط حکومت عثمانی، از کار انداخت.

 

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.