about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری هکرها علیه باشگاه‌های انگلیسی

هکرها طی یکسال گذشته حملات سایبری علیه تیم‌های ورزشی، سازمان‌ها و لیگ‌ها را افزایش داده‌اند و اخیرا طی یک حمله باج افزاری گیت‌های استادیوم یک تیم فوتبال قفل شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به گفته مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا (NCSC)، بیش از ۷۰ درصد مؤسسات ورزشی در این کشور طی ۱۲ ماه گذشته قربانی نوعی از حملات سایبری شده‌اند. تقریباً یک‌سوم آن‌ها حداقل ۵ بار موردحمله قرارگرفته‌اند و انگیزه این حملات، پول بوده است. NCSC هشدار داده که هکرها می‌توانند علیه سازمان‌های ورزشی مخصوصاً آن‌هایی که در رویدادهای بین‌المللی مانند بازی‌های المپیک نقش دارند، حملات انجام دهند.
یکی از این حملات، دسترسی به ایمیل مدیرعامل اجرایی یکی از باشگاه‌های فوتبال بریتانیا پیش از شروع مذاکرات بوده و هکرها بدنبال سرقت ۱ میلیون پوند پول بوده‌اند که البته چنین اتفاقی رخ نداده و پیش از انتقال پول، بانک به جعلی بودن حساب بانکی پی برده است.
در جدیدترین حمله، هکرها به سیستم امنیتی یک تیم فوتبال حمله کرده‌اند. بر اساس گزارش ZDNet، این حمله باج افزاری عملکرد گیت را مختل و آن را قفل کرده است. در طی این حمله، هواداران قادر به ورود یا خروج از استادیوم نبوده‌اند که نتیجه آن، خسارت صدها هزار پوندی این باشگاه بوده است. 

به نظر می‌رسد مهاجمان با استفاده از ایمیل فیشینگ یا دسترسی از راه دور به سیستم دوربین مداربسته موفق به نفوذ درون شبکه شده‌اند. زمانی که هکرها وارد شبکه شده‌اند، توانسته‌اند فعالیت خود را گسترش دهند. این مهاجمان از باشگاه درخواست ۴۰۰ بیت کوین (نزدیک به ۳۰۰ هزار پوند) کرده بودند که البته این تیم فوتبال آن را قبول نمی‌کند و درنهایت تصمیم به تعمیر شبکه می‌گیرد.
یکی از حملات که NCSC به آن اشاره‌کرده، مربوط به یکی از کارکنان سازمان‌های ورزشی می‌شود. هکرها در این حمله توانسته‌اند ۱۵ هزار پوند را به سرقت ببرند. در حالی حملات سایبری علیه باشگاه‌های ورزشی شدت گرفته که آن‌ها خود به علت شیوع ویروس کرونا با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.