about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری موضوع مناقشه جدید هند و پاکستان

طی ماه‌های اخیر حملات اختلال سرویس توزیع شده یا DDoS به وب‌گاه‌های پاکستانی، افزایش داشته است و مقامات پاکستان فاصله زیادی تا مقابله با این حملات دارند. در سال 2014، هکرها از نقاط مختلف دنیا، وب‌گاه‌های بسیار زیادی را در پاکستان هدف قرار دادند. از اهداف حملات می‌توان به وب‌گاه‌های نیروهای امنیتی و خدماتی دولت فدرال اشاره کرد. حملات مذکور باعث تخریب وب‌گاه‌ها و سرقت اطلاعات دولتی و امنیتی شده است.
در مقابل، آژانس تحقیقات دولتی پاکستان (Federal Investigation Agency)، سازمان مسئول جرائم سایبری در این کشور، فاقد توانایی‌های لازم برای مقابله با این حملات است. بنا به گفته یکی از کارشناسان قبلی این آژانس، توقف این حملات با توجه به شرایط فعلی کشور، امکان پذیر نیست، چرا که این آژانس توانایی و تجهیزات مورد نیاز ردگیری و برخورد با هکرها را ندارد.
مرکز ملی مقابله با جرائم سایبری پاکستان (NR3C) که یکی از مراکز تحت نظر FIA است، نیز تجهیزات و مهارت لازم در این زمینه را ندارد. به عنوان مثال نرم افزار تُر (TOR) یکی از ابزارهای مورد استفاده هکرها در ایجاد حملات بر روی وب‌گاه‌های پاکستانی است که اسلام آباد از رهگیری هکرهایی که از این نرم افزار استفاده می‌کنند، عاجز است.
تُر یکی از نرم افزارهایی است که برای ناشناس بودن در فضای سایبری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نرم افزار آی پی اصلی را وارد یک چرخه مجازی کرده و هر بار، با ایجاد یک آی پی جدید به صورت تناوبی و ایجاد رمزنگاری‌های متعدد مانع از شناسایی کاربر توسط مقامات دولتی و امنیتی کشورها می‌شود. سازندگان این نرم افزار ادعا می‌کنند که این نرم افزار را برای حفظ حریم خصوصی افراد تولید کرده‌اند اما در واقع از آن برای جاسوسی و ایجاد آسیب در سامانه داخلی بعضی از کشورها استفاده می‌شود.
یکی از مقامات امنیتی پاکستان می‌گوید:" ما نیاز داریم تا در این زمینه کار کنیم و ظرفیت‌های مورد نیاز را به وجود آوریم، اما تا‌کنون هیچ اقدام موثری در این رابطه انجام نشده است."
شاید وجود اشخاصی نظیر هکرهای کلاه سفید در برهه کنونی بتواند اینگونه تهدیدات و حملات را کاهش دهد. مقامات پاکستان نیز باید ضمن درک این موضوع، در جهت افزایش توان خود اقدام نمایند. اما با توجه به عدم توانایی نهادهای امنیتی پاکستان در مقابله با اینگونه حملات، ضرر اقتصادی دولت اجتناب ناپذیر است. البته کارشناسان پاکستانی، انگشت اتهام را به سمت هکرهای هندی نشانه رفته‌اند و در همین راستا، هکرهای پاکستانی حملات مشابهی را بر روی وب‌گاه‌های هندی انجام داده‌اند.
بنا به اظهار نظر کارشناسان، بیشتر ارائه دهندگان خدمات اینترنت (ISP) در پاکستان، توانایی مقابله با حملاتی بسیار سبک‌تر از حملات موجود را نیز ندارند و در صورتی که دولت پاکستان به فکر راه حلی مناسب برای مقابله با این حملات نباشد، ضررهای جبران ناپذیری متوجه دولت این کشور خواهد بود.
بر اساس آمارهای منتشر شده، گروه‌های اقتصادی محلی و صنعتی، سامانه‌های بانکداری این کشور، مراکز مخابراتی و برخی از شرکت‌های تجاری، آسیب‌های بسیاری را از این حملات متحمل شده‌اند. شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی‌کوچک معتقدند تا زمانی که تبادلات تجاری این کشور با دنیا، تنها از طریق راهی صورت بپذیرد که آسیب پذیری بالایی در مقابل حملات هکری دارد، آنها قادر به فعالیت نخواهند بود.
به اعتقاد صاحب نظران، زمانی که وب‌گاهی مورد حمله قرار بگیرد، با توجه به اینکه این وب‌گاه توسط سرورهای آمریکایی میزبانی شده است، تمامی شناسه‌های کاربری ثبت نام شده بر روی آن سامانه نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرند، از این رو دولت پاکستان باید هر چه سریع تر به فکر راه اندازی سرورهای ملی در خاک این کشور باشد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.