about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مؤسس بزرگ‌ترین روزنامه اسرائیلی به حملات سایبری علیه دیوان کیفری بین‌المللی اشاره کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مطبوعات رژیم صهیونیستی به دلیل تصمیم اخیر مبنی بر تحقیقات کامل درخصوص جرایم جنگی اسرائیل باید به دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) و فاتو بنسودا (Fatou Bensouda)، دادستان اصلی 58 ساله گامبیایی دادگاه توضیح دهند. روزنامه «Times of Israel» این مسئله را اینگونه پوشش داد:

اسرائیل مخالفان واقعی زیادی دارد؛ اما از چندی پیش فاتو بنسودا (Fatou Bensouda)، دادستان اصلی دیوان کیفری بین‌المللی به دشمن شماره یک کشور تبدیل شده است. از زمان اعلام بیانیه برای تحقیقات باز در مورد موقعیت فلسطین او به مخالف اصلی اسرائیل تبدیل شد، زیرا معتقد است جنایات جنگی در کرانه باختری صورت می‌گیرند. بنیامیم نتانیاهو، بارها و بارها او را به یک ضدیهودی واقعی متهم کرده است؛ این موضوع به خصومت شدید رسانه‌های اسرائیل با این دیوان تبدیل شد، زیرا اتهامات مربوط به جنایات جنگی وی به سربازان اسرائیلی نسبت داده شد. از آنجا که بیشتر اسرائیلی‌ها یا یکی از نزدیکان هر خانواده‌ای در ارتش خدمت کرده‌اند، بسیاری با این صحبت‌ها مخالف هستند.

این امر باعث نوشتن مقالات زیادی از سوی شلدون آدلسون (Sheldon Adelson)، مؤسس «Israel Hayom»، بزرگ‌ترین روزنامه اسرائیلی در گردش و درنهایت تحریک حملات سایبری علیه دیوان کیفری بین‌المللی شد.

آریل کاهانا (Ariel Kahana)، خبرنگار دیپلماتیک در مقاله‌ای با عنوان «زیرنظر گرفتن دیوان کیفری بین‌المللی» نوشت که اسرائیل دربرابر دیوان تنها یک گزینه دارد که باعث تهدید مهم‌ترین منافع دفاعی آن می‌شود:

اسرائیل باید از زبان قانون به سمت زبان قدرت حرکت کند؛ دادگاه لاهه جرأت مقابله با کشورهای قدرتمند و حمله کننده به حقوق بشر مانند روسیه و چین را ندارد. بنسودا به جای برخورد قانونی با اسرائیل، شاید باید به موضوع خاموش شدن کامپیوترهای کارمندانش یا ناپدید شدن آرشیو آنها می‌پرداخت.

کاهانا نوشت:

4 سال پیش، من در یک مقاله عبری زبان در روزنامه «Makor Rishon» به مارگوت والستروم (Margot Wallström)، وزیر امور خارجه سوئد در آن زمان در خصوص صحبت وی مبنی بر اینکه اسرائیل شاید سیاستی را برای اعدام‌های غیرقانونی علیه متجاوزان فلسطینی مظنون اتخاذ کرده، درمان برنادوت را پیشنهاد کردم.

از آن زمان در سال 2016، ییسرائیل کاتز (Yisrael Katz)، وزیر امورخارجه فعلی (وزیر حمل و نقل و اطلاعات آن زمان) خواستار حذف مدنی هدفمند علیه رهبران بی‌دی‌اس در کنفرانس ضد بی‌دی‌اس به پشتیبانی روزنامه اسرائیلی «Yediot Aharonot» شد.

به گفته کاهانا نباید با دیوان کیفری بین‌المللی با ملاطفت برخورد کرد؛ وقتی آویچای مندلبلیت (Avichai Mendelblit)،  دادستان کل فعلی دبیر کابینه نتانیاهو بود، آن 2 سیاست برخورد صمیمانه را اتخاذ کردند. اما اسرائیل معتقد است که دادگاه مغرضانه برخورد کرد. نقل قول در واقع خطاب به فرعون مصر و علیه بنی اسرائیل بود:

سپس یوسف در مصر به قدرت رسید، بنی اسرائیل بسیار زیاد بودند. ما باید سرسختانه با آنها برخورد کنیم. درصورت شروع جنگ آنها به دشمنان ما می‌پیوندند و علیه ما و کشورمان خواهند بود.

این مطلب شاید برای برخی هکرهای اسرائیلی یا حتی برخی واحدهای سایبری نظامی مانند واحد اطلاعات 8200 برای نجات اسرائیل دربرابر سرکوبگران خود در لاهه مطرح شده باشد.

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/06/05 - 09:20- آمریکا

تأسیس اولین مرکز عالی دفاع سایبری در آمریکای لاتین

شرکت دفاعی اماراتی «EDGE» و ارتش برزیل اولین مرکز عالی دفاع سایبری در آمریکای لاتین را با مشارکت یکدیگر تأسیس کردند.

تعهد مِتا برای حفاظت‌های ایمنی کودکان و حل و فصل پرونده رسانه‌های اجتماعی

مِتا متعهد به اصلاح حفاظت‌های ایمنی کودکان و پرداخت ۱۷ میلیارد دلار برای حل و فصل پرونده رسانه‌های اجتماعی شد.

راه‌اندازی
1405/06/04 - 15:40- آمریکا

راه‌اندازی شبکه بلاک‌چین سراسری در ایالات متحده

گروه‌های بانکی ایالات متحده برای سال ۲۰۲۷ یک شبکه بلاک‌چین سراسری را راه‌اندازی می‌کنند.