about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها شرکت خدمات تلفن همراه وودافون (Vodafone) انگلستان را مورد تهاجم قرار دارند. این اتفاق دقیقاٌ یک هفته بعد از حمله به شرکت مخابراتی تاک تاک (Talk Talk) و شرکت انگلیسی خدمات گاز (British Gas) اتفاق افتاده است. در این حملات نیز، اطلاعات تعدادی از مشتریان این شرکت‌ها به سرقت رفته است.
وودافون در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این حمله، حدفاصل 28 تا 29 اکتبر اتفاق افتاده و اطلاعات کاربران در اثر این حمله به سرقت رفته است.» البته مسئولین امنیتی وودافون بر این نکته نیز تأکید کرده‌اند که با تمام توان در حال پیگیری موضوع هستند تا عاملان احتمالی این حمله را شناسایی نماید. در بیانیه وودافون آمده است: «اطلاعات مسروقه را نمی‌توان به صورت مستقیم مورد استفاده قرار داد، اما ممکن است این اطلاعات در آینده برای شکل دادن حملات فیشینگ مورد استفاده قرار بگیرد.»
شرکت‌های انگلیسی، طی هفته‌های گذشته حملات مختلفی را تجربه کرده‌اند. رخ دادن این حملات، در فواصل زمانی بسیار کم از یکدیگر، یک هشدار برای مقامات امنیتی انگلستان محسوب می‌شود و نشان دهنده وجود ضعف‌های امنیتی در سامانه‌های شرکت‌های انگلیسی است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.