about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ هکرها شرکت خدمات تلفن همراه وودافون (Vodafone) انگلستان را مورد تهاجم قرار دارند. این اتفاق دقیقاٌ یک هفته بعد از حمله به شرکت مخابراتی تاک تاک (Talk Talk) و شرکت انگلیسی خدمات گاز (British Gas) اتفاق افتاده است. در این حملات نیز، اطلاعات تعدادی از مشتریان این شرکت‌ها به سرقت رفته است.
وودافون در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این حمله، حدفاصل 28 تا 29 اکتبر اتفاق افتاده و اطلاعات کاربران در اثر این حمله به سرقت رفته است.» البته مسئولین امنیتی وودافون بر این نکته نیز تأکید کرده‌اند که با تمام توان در حال پیگیری موضوع هستند تا عاملان احتمالی این حمله را شناسایی نماید. در بیانیه وودافون آمده است: «اطلاعات مسروقه را نمی‌توان به صورت مستقیم مورد استفاده قرار داد، اما ممکن است این اطلاعات در آینده برای شکل دادن حملات فیشینگ مورد استفاده قرار بگیرد.»
شرکت‌های انگلیسی، طی هفته‌های گذشته حملات مختلفی را تجربه کرده‌اند. رخ دادن این حملات، در فواصل زمانی بسیار کم از یکدیگر، یک هشدار برای مقامات امنیتی انگلستان محسوب می‌شود و نشان دهنده وجود ضعف‌های امنیتی در سامانه‌های شرکت‌های انگلیسی است.

 

تازه ترین ها
دسترسی
1404/02/16 - 12:53- هوش مصنوعي

دسترسی کودکان به هوش مصنوعی جمینای

گوگل اعلام کرد که چت‌بات هوش مصنوعی جمینای برای کودکان قابل‌دسترسی است.

تجزیه
1404/02/16 - 12:15- سایرفناوری ها

تجزیه محصولات تبلیغاتی گوگل توسط وزارت دادگستری آمریکا

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا به دنبال تجزیه محصولات فناوری و تبلیغاتی گوگل است.

هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.