about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شعبه‌ی لاکهید مارتین انگلیس به تازگی اعلام کرده است قصد دارد از برنامه‌ی سایبر فرست (CyberFirst) دولت این کشور برای پرورش نسل بعدی متخصصان امنیت سایبری حمایت می‌کند.
ستاد ارتباطات دولت انگلیس (GCHQ) برنامه‌ی سایبرفرست را در ماه می سال 2016 میلادی با همکاری دولت و صنعت راه‌اندازی کرد تا بتوانند متخصصان امنیت سایبری آینده را با سرعت بیشتری پیش برده و با شروع از دانشجویان سال اولی دانشگاه‌ها اقدام به پرورش نیروها کردند.
برنامه‌ی سایبرفرست بر اساس مدرسه‌ی سایبری تابستانی ستاد ارتباطات انگلیس1 (GCHQ’s Cyber Summer Schools) و چندین طرح ملی دیگر مانند چالش امنیت سایبری (Cyber Security Challenge) و چالش ملی ریاضیات راه‌اندازی شده است. این برنامه بخشی کلیدی از طرح امنیت سایبر ملی دولت انگلیس (National Cyber Security Programme) که هم‌اکنون زیر نظر مرکز امنیت سایبر ملی است2 (NCSC) به‌حساب می‌آید.
برنامه‌ی سایبرفرست یک رقابت امنیت سایبری را بین دانش آموزان مدارس برگزار کرده و به 250 نفر از آن‌ها کمک‌هزینه‌ی تحصیلی 4 هزار دلاری تعلق می‌گیرد و به عنوان نسل بعدی متخصصان استخدام می‌شوند.
شرکت لاکهید مارتین اعلام کرد قصد دارد در یک دوره‌ی سه‌ساله از تعدادی از دانش آموزان حمایت کرده و در جریان آموزش برای آن‌ها اقدام به کاریابی می‌کند. این شرکت با همکاری مرکز امنیت سایبر ملی می‌خواهد شکاف مهارت‌های در حال رشد را از طریق شناسایی، حمایت و پرورش استعدادهای نوظهوری سایبری در زمینه‌های مختلف، تکمیل کند.
کریس انسور (Chris Ensor)، معاون مدیر بخش رشد و استعدادیابی مرکز امنیت سایبری گفت: «این اولین باری است که دولت و صنعت برای استعدادیابی، پرورش و حمایت نسل جوان برای امنیت سایبری با یکدیگر همکاری می‌کنند. ما خوشحال هستیم که با همکاری صنعت از سایبرفرست حمایت می‌کنیم.»
پیتر رادک (Peter Ruddock)، مدیر اجرایی لاکهید مارتین انگلیس گفت: «در حال حاضر شکاف مهارت‌های سایبری وجود دارد و پر کردن آن موضوع بسیار مهمی به نظر می‌رسد.»
رادک افزود: «حمایت از سایبر فرست به بخشی جدایی‌ناپذیر از کار لاکهید مارتین برای حفظ دفاع سایبری انگلیس تبدیل‌شده و روی نوآوری‌ها، فناوری و آموزش انگلیس برای امن نگه‌داشتن آن درده‌های آینده تمرکز کرده است.»
خبر پشتیبانی لاکهید مارتین از سایبر فرست هم‌زمان با گزارش کمیته‌ی حسابرسی عمومی  (Public Accounts Committee) منتشر شد. در این گزارش 6 نگرانی دولت انگلیس درباره‌ی امن نگه‌داشتن کشور در برابر حملات سایبری اعلام شد. یکی از نگرانی‌های مطرح شده در مورد حصول اطمینان از تأمین گروه‌های امنیت سایبری ماهر بود.
ریچارد پاریس (Richard Parris) مدیر اجرایی شرکت امنیت سایبری و هویت دیجیتالی اینترسید (Intercede) گفت: «تهدیدات امنیت سایبری در حال رشد بوده؛ اما نیروی کافی برای پاسخ به مشکل ایجاد شده وجود ندارد. در این زمینه کمبود مهارت وجود دارد و ما باید برای تأمین امنیت داده‌های حیاتی و زیرساخت‌های بخش‌های عمومی و حیاتی، رویکردهای خود را تغییر دهیم.»
با توجه به گزارش پاریس تا کنون 120 میلیارد دلار در امنیت سایبری سرمایه‌گذاری شده است که بیشتر آن برای برطرف سازی نقض‌های داده و تقویت آن سرمایه‌گذاری شده است.
شرکت مایکروسافت نیز مدتی قبل اعلام کرد با هدف بهبود اقتصاد دیجیتال و افزایش سواد دیجیتالی به مردم کشور انگلیس آموزش می‌دهد.

__________________________________

1- مدرسه‌ی سایبری تابستانی یک دوره‌ی تابستانی 10 هفته‌ای امنیت سایبری است. در طول این دوره برگزارکنندگان اقدام به استعدادیابی نیروی‌های آینده‌ی می‌پردازند.
2-  مرکز امنیت سایبر انگلیس (National Cyber Security Centre) در یک اکتبر سال 2016 با هدف مشاوره و پشتیبانی از بخش‌های دولتی و خصوصی افتتاح شد تا به آن‌ها برای مقابله با تهدیدات کمک کند. این مرکز همچنین به عنوان سازمان مادر ستاد ارتباطات دولت انگلیس نیز شناخته می‌شود.

 

 

 

تازه ترین ها
رونق
1404/02/16 - 16:21- هوش مصنوعي

رونق گردشگری چین توسط هوش مصنوعی

چین با نوآوری‌های هوش مصنوعی، گردشگری خود را رونق می‌دهد.

افزایش
1404/02/16 - 15:52- هوش مصنوعي

افزایش درآمد شرکت‌ها با پذیرش هوش مصنوعی

با پذیرش هوش مصنوعی، درآمد کسب‌وکارهای بریتانیا افزایش‌یافته است.

حملات
1404/02/16 - 15:38- جرم سایبری

حملات سایبری گسترده علیه مدارس و دانشگاه‌های آمریکا

در روزهای اخیر، چندین مدرسه و دانشگاه در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند که موجب اختلالات گسترده در فعالیت‌های آموزشی شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.