about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت ارتباطات روسیه تخفیف 50 درصدی محصولات نرم‌افزاری را فراهم کرده است. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه برنامه‌ای برای حمایت از دیجیتالی شدن کسب‌وکار کوچک و متوسط در چارچوب طرح فدرال «فناوری‌های دیجیتال» برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال فدراسیون روسیه» راه‌اندازی کرده تا شرکت‌ها بتوانند نرم‌افزارهای تولیدکنندگان روس را با نصف قیمت خریداری کنند. 

در حال حاضر، نمایندگان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط از مناطق پسکوف، آستراخان، ریازان، جمهوری تیوا و سواستوپل بیش از 100 هزار مجوز نرم‌افزار ابری را در کمتر از دو ماه دریافت کرده‌اند. 

بر طبق گزارش وزارت ارتباطات روسیه، این اقدام حمایتی به کسب‌وکارهای کوچک و متوسط امکان داده تا نرم‌افزار را از تولیدکنندگان روس با نصف قیمت خریداری کنند. شرایط تسهیلاتی از طریق جبران 50% هزینه مجوز به تولیدکنندگان نرم‌افزار از بودجه فدرال محقق شده است. در حال حاضر بیش از 100 محصول نرم‌افزاری از 29 سازنده روس در دسترس است.

برای دریافت این حمایت‌ها نیازی به ارائه اسناد و گزارشات اضافی نیست. یک شرکت، خرید را به روش معمول در وب‌سایت سازنده انجام می‌دهد. تنها شرط این است که در فهرست کسب‌وکارهای کوچک و متوسط باشد. 

ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات دراین‌باره اعلام کرد:

اقدام جدید حمایتی روی افزایش کارایی شرکت‌های کوچک و متوسط درنتیجه دیجیتالی‌سازی و به‌کارگیری راه‌حل‌های ابری داخلی هدف‌گذاری شده است. برای سال 2022، ما دو برابر بیشتر بودجه در نظر گرفته‌ایم- حدود 2 میلیارد روبل. بنا به درخواست تولیدکنندگان، ما برنامه را با شرایط فعلی تا پایان سه‌ماهه اول سال 2022 تمدید می‌کنیم. گزینش جدید از 1 آوریل 2022 آغاز خواهد شد. درعین‌حال، برای نمایندگان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، شرایط بدون تغییر باقی خواهد ماند.

الکساندر پاولوف، مدیرعامل بنیاد توسعه فناوری‌های اطلاعات روسیه که اپراتور این اقدام حمایتی به‌حساب می‌آید، در این خصوص اظهار داشت:

وظیفه ما توسعه لیست نرم‌افزارهایی است که می‌توان از طریق برنامه تخفیف تهیه کرد. در سال 2021 ما بیش از 60 درخواست مشارکت دریافت کردیم و از میان آن‌ها 29 توسعه‌دهنده انتخاب کردیم که محصولاتشان بیشترین تقاضا را داشتند. در سال 2022 بر اساس درخواست‌های کسب‌وکارهای کوچک و متوسط که به بنیاد می‌رسند، گزینش را ادامه خواهیم داد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد