about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مدیرکل نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری از عزم جدی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌دهنده شهرهای هوشمند خبر داد.

به گزارش کارکروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مریم ملونی، مشاور در تدوین چارچوب‌های قانونی و نهادی به منظور استقرار اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با حضور در چهارمین دوره نمایشگاه شهر هوشمند بر عزم جدی معاونت علمی برای حمایت از طرح‌های توسعه‌دهنده شهرهای هوشمند، تاکید کرد و افزود: برای تحقق این کار نیاز داریم که همه نهادهای ذیربط و مؤثر در این زمینه، ایفای نقش کنند

وی افزود: در راستای سیاست‌های اخیر معاونت علمی، فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طرح‌ها و پروژه‌هایی که در قالب پروژه‌های کلانی از سوی دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی پیشنهاد و در قالب خرد شدن به پروژه‌های کوچک و متوسط توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق و قابلیت اجرایی شدن دارند، از سیاست‌های حمایتی معاونت با همکاری نهادهای حاکمیتی که تولیت این کار را بر عهده دارند، از جمله وزارت کشور و شهرداری برخوردار می‌شوند.

ملونی در ادامه با اشاره به این که طرح‌ها باید توسط بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق انجام شوند، گفت: معاونت علمی آمادگی دارد در زمینه توسعه شهر هوشمند در قالب نقشه راه مدون در کشور با دیگر نهادها همکاری کند و در این زمینه تقسیم کار ملی و نهادی برای هدفمند کردن فعالیت‌ها و هزینه کرد و تخصیص اعتبارات باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از ظرفیت‌های معاونت علمی این است که از پروژه‌هایی که دانش فنی آنها در کشور وجود ندارد نیز در قالب برنامه‌های سیاست‌گذاری ذیل ستادهای فعال حوزه‌های انرژی، حمل و نقل، عمران و ساختمان، فناوری و اطلاعات، فناوری نرم و آب، اقلیم و محیط زیست؛ حمایت کند که لازم است از سوی نهادها و دستگاه‌های اجرایی متولی اطلاعات و ابعاد کار، طرح موضوع شود.

وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر طرح‌های پایلوت و آزمایشی موفقی در سطح کشور در زمینه شهر هوشمند به اجرا درآمده است که با توجه به گستردگی مقوله شهر هوشمند باید این طرح‌ها با ایجاد قطب‌های تخصصی و تقسیم کار در قالب پایلوت کردن مناطق و ایجاد بستر لازم برای انتقال تجربیات موفق و ناموفق در سطح کشور و همچنین در سطوح بین المللی به شکل تخصصی‌، بستر مناسبی را برای انجام پروژه‌ها و فعالیت‌های موفق و با سرعت مناسب در کشور ایجاد کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.