about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حفظ امنیت سایبری فرزندان در فضای مجازی

بر اساس یک بررسی انجام‌شده توسط کسپرسکی و شرکت تحقیقات بازار B2B International، در طول ۱۲ ماه، بر روی فرزندان چندین خانواده، نشان داد ۲۲ درصد از شرکت‌کنندگان، قربانی چند تهدید سایبری قرارگرفته‌اند.

به گزارش کسپرسکی، این موارد امنیتی مربوط به شیوع سودجویی‌های سایبری و بی‌احتیاطی‌های کاربران جوان در ورود به سایت‌هایی با محتوای مخرب یا غیراخلاقی بوده است.

این قشر از کاربران در اینترنت گه‌گاه با صفحات و وب‌سایت‌هایی که محتواهایی نامناسب و یا مخرب دارند روبرو می‌شوند یا بعضاً تلاش می‌کنند در صفحات گوگل به جست‌وجوی محتوایی خاص بگردند که در نتایج آنها مواردی یافت می‌شود که نه‌تنها اطلاعاتی نیست که آنها به دنبالش بودند بلکه این صفحات کاملاً نامناسب یا غیراخلاقی بوده‌اند.

از مهم‌ترین منابعی که فرزندانمان را در معرض تهدیدات امنیتی گوناگون قرار می‌دهند، شبکه‌های اجتماعی هستند. کنجکاوی این کاربران نوجوان باعث می‌شود بدون هیچ محدودیتی افراد غریبه و ناشناس را به لیست دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی اضافه نمایند که ممکن است هرکدام از این افراد اقدام به فریب و آزار رساندن به این کاربران را انجام دهند و یا ضمن درخواست هوشمندانه اطلاعات محرمانه آن‌ها را بدست آورده و از آنها سودجویی کنند.
بنا بر نتیجه بررسی انجام‌شده، ۲۱ درصد از والدین، اطلاعات شخصی یا محرمانه‌ای که روی دستگاه‌های شخصی‌شان ذخیره‌شده بوده را به دلیل سهل‌انگاری یا فعالیت‌های کنترل نشده فرزندان خود ازدست‌داده بودند.

گوشی‌ها و تبلت‌های مدرن امروزه جای کنسول‌های بازی را نیز گرفته و تبدیل به اولین دستگاه بازی و سرگرمی بسیاری از فرزندان شده‌اند که البته برخی از آنها به دلیل محتوای خشونت‌آمیز یا غیراخلاقی ممکن است برای آنها اصلاً مناسب نباشد؛ اما مهم‌تر از این بازی‌ها، امنیت اپلیکیشن‌ها و عدم احتیاط این کاربران جوان در نصب بازی‌ها و اپلیکیشن‌های ناشناس است که شاید ازهرجهت مخرب و یا غیر ایمن باشد.

هرگز نباید فراموش نمود که برخی از این تهدیدات می‌تواند برای تمامی سنین و کاربران سراسر جهان مخرب باشد. بااین‌حال، کاربران نوجوان ممکن است به دلیل تجربه کمتر، بیشتر در معرض این تهدیدات سایبری و امنیتی قرار گرفته باشند. به‌عنوان‌مثال، شاید ندانند که یک فایل یا وب‌سایت تا چه حد می‌تواند خطرناک باشد و منجر به دانلود فایل‌هایی آلوده و یا هدایت آنها به وب‌سایت‌های فیشینگ شود.

از همین حیث است که کسب اطمینان از ایمنی و محافظت شدن دستگاه‌ها در مقابل ویروس‌ها، حملات فیشینگ و یا سایر تهدیدات آنلاین امری حیاتی است، به‌ویژه اگر این دستگاه‌ها از پلتفرم اندروید بهره برده باشند، چراکه ۹۹ درصد از بدافزارهای موبایلی برای این پلتفرم نوشته می‌شود.

امروزه اغلب فرزندان و کاربران جوان زمان بسیار زیادی را صرف کار با دستگاه‌های همراه خود می‌کنند. اگرچه بیشتر ممانعت‌ها و محدودیت‌های دسترسی به‌سختی قابل‌اعمال روی دستگاه‌های موبایل فرزندان که همیشه نزد خودشان است، اما ترفندها و ابزارهای بسیاری وجود دارد که به والدین اجازه ایجاد محدودیت‌هایی نظیر محدودیت مدت‌زمان استفاده فرزندان از گوشی و تبلت یا تنظیم زمان‌هایی که آنها مجاز به استفاده از این گجت‌ها را می‌دهد.

البته، مشکل یادشده تنها با کمک این ابزارها برطرف نمی‌گردد. فرزندان و کاربران جوان برای آنکه دست از این دستگاه‌ها بکشند و زمان کمتری را صرف بازی یا استفاده از آنها نمایند، یقیناً باید جایگزینی داشته باشند و این والدین هستند که می‌توانند این جایگزین مناسب و سالم را برای آنها فراهم سازند.

کافی است مدت‌زمان بیشتری را با فرزندان خود سپری کنیم، آنها را باکلاس‌های ورزش و فعالیت‌ها و سرگرمی‌های مشابه مشغول سازند تا زمان کمتری برای بازی و کار با گجت‌های هوشمند باقی بماند.

لازم است والدین ضمن رعایت این موارد همواره از آخرین تهدیدات سایبری و اخبار مربوطه مطلع باشند و فرزندان خود را نیز از این اخبار مطلع نمایند. علم به قوانین ابتدایی و جوانب احتیاطی در خصوص فعالیت درست و ایمن در فضای اینترنت و حفظ امنیت اطلاعات شخصی که قابل‌انتشار در فضاهای آنلاین هستند می‌تواند تا میزان قابل‌توجهی از اتفاقات ناگوار در دنیای صفر و یک جلوگیری نماید.

فناوری اطلاعات می‌تواند به حفظ امنیت فرزندان در فضای آنلاین کمک نماید.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.