about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با وجود طرح ادعای امنیت بالای پیام رسان واتساپ، به تازگی حفره امنیتی تازه‌ای در این پیام رسان شناسایی شده که تهدیدی برای بیش از یک میلیارد کاربر آن محسوب می‌شود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ به نقل از آسین ایج، محققان امنیتی از شناسایی آسیب پذیری خطرناکی در برنامه واتساپ خبر داده‌اند که در قالب آن مهاجمان از فایلی تصویری با فرمت گیف برای آلوده کردن وسیله مورد استفاده کاربر و دسترسی به محتوای مورد نظر بهره می گیرند.

محققی که این حفره را شناسایی کرده با نام مستعار Awakened در سایت گیت هاب اطلاعاتی را در این زمینه ارائه کرده است، وی هشدار داده که فایل گیف مخرب را می توان به شیوه های مختلفی برای فرد مورد نظر ارسال کرد که از جمله این روش ها می توان به پیام واتساپ، ایمیل یا هرگونه ابزار پیام رسان دیگر اشاره کرد.

به عنوان مثال اگر کاربری بخش گالری واتساپ را برای مشاهده عکس ها باز کند و بر روی این فایل گیف کلیک کند، فرایند هک فعال شده و اطلاعات فرد قربانی سرقت می شود.

کاربران باید برای جلوگیری از وقوع هرگونه مشکلی برنامه واتساپ خود را به روز کرده و از نسخه 2.19.244 به بالا استفاده کنند تا اطلاعاتشان هک نشود، سخنگوی واتساپ هم در واکنش اعلام کرده که این آسیب پذیری ماه گذشته شناسایی و برطرف شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.