about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حفاظت از شبکه‌های رایانه‌ای با لیدار

گروهی از پژوهشگران نوع جدیدی از سامانه‌های امنیتی را به وجود آوردند که با مطالعه روی تهدیدات یاد گرفته و پیشرفت می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در هنگام شناسایی زودهنگام تهدیدات سایبری، داشتن دقت بالا از اهمیت زیادی برخوردار است. نقشه‌برداری از محیط تهدیدات آمیز را می‌توان به روش‌های مختلفی انجام داد. گروهی از پژوهشگران دانشگاه پردو آمریکا با رویکرد یاد شده سامانه امنیتی جدیدی را به نام «مادام‌العمر، هوشمند، متنوع، سریع و قدرتمند» یا «لیدار» (LIDAR) را توسعه داده‌اند.

لیدار نباید با «LiDAR»، حسگر تشخیص نور و فاصله از راه دور اشتباه گرفته شود که با ارسال پالس‌های لیزری و اندازه‌گیری آن‌ها کار می‌کند. برای مثال سامانه LiDAR به منظور نقشه‌برداری یا افزایش آگاهی خودروهای بی راننده مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما LIDAR، نوعی معماری برای امنیت شبکه‌ها به حساب می‌آید.

لیدار می‌تواند با تهدیدات سازگار شود. این ویژگی به علت داشتند توانایی یادگیری به 3 روش مختلف است. این روش‌ها شامل یادگیری ماشینی با نظارت (supervised machine learning) هستند. الگوریتمی که خصیصه‌های غیرعادی در سیستم را زیر نظر گرفته و آن‌ها را با حملات مقایسه می‌کند. همچنین یک الگوریتم یادگیری ماشینی بدون نظارت (unsupervised machine learning) نیز وجود دارد که هر چیز غیرمعمولی را در سیستم جستجو می‌کند، نه فقط ویژگی‌های غیرمعمول و قابل‌مقایسه با حملات. این دو الگوریتم توسط یک الگوریتم ناظر دیگر به یکدیگر متصل می‌شوند.

علی الجمال، استاد مهندسی برق و رایانه در دانشگاه پردو گفت:

یکی از ویژگی‌های جالب لیدار که بر پایه مؤلفه‌های یادگیری مبتنی بر قانون عمل می‌کند، این است که عملکردی مشابه مغز دارد. مؤلفه رابط اطلاعات را از هر دو بخش دیگر دریافت کرده و سپس در رابطه با حملات احتمالی و اقدامت موردنیاز برای مقابله با آن تصمیم‌گیری می‌کند.

سامانه لیدار از تهدیدات موجود اطلاعات داشته و می‌تواند با بررسی حملات جدید به مرور زمان آموزش ببیند؛ بنابراین یک راه کار طولانی مدت است که با گذر زمان توانایی‌هایش برای مقابله افزایش پیدا می‌کند.

محققان توضیح دادند، نوع جدیدی از هانی‌پات (honeypot) را به وجود می‌آورد که در آن طعمه‌ای برای هکرها کاشته می‌شود. مهاجمان پس از حمله به این اطلاعات جعلی، بدون آسیب دیدن در تله گرفتار می‌شوند. سپس الگوریتم‌های یادگیری می‌تواند اطلاعات جدیدی را در رابطه با تهدید بررسی کرده و یاد بگیرد. در نهایت با تهدید جدید سازگار شده و از اطلاعات خود برای جلوگیری از حملات بعدی استفاده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.

هشدار
1404/02/13 - 14:35- اروپا

هشدار بریتانیا به شرکت‌ها برای تمرکز بر امنیت سایبری

دولت بریتانیا به شرکت‌ها هشدار داد که در پی حملات سایبری اخیر، امنیت سایبری باید اولویت مطلق باشد.