about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

استارت‌آپ اسرائیلی با مشارکت ژاپن حضوری پررنگ‌تری در آسیا خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Cymulate»، پلتفرم اعتبارسنجی امنیت مداوم اسرائیلی مبتنی بر نرم‌افزار به عنوان سرویس (SaaS)، از توافق توزیع با زیرشاخه «NTT»، شرکت غول مخابراتی ژاپنی خبر داد.

NTT پنجمین شرکت بزرگ تجارت عمومی در ژاپن و 65مین مورد در میان 500 شرکت جهانی «Fortune» است. براساس این مشارکت، مشتریان سازمانی آسیا و اقیانوسیه  NTTارزیابی‌های امنیتی پیشگیرانه‌ای ارائه می‌دهد و توانایی اجرای شبیه‌سازی‌های حمله هدفمند در برابر آخرین تهدیدهای سایبری در طبیعت را فراهم می‌کند. این قرارداد طبق توافق‌نامه‌های موجودCymulate  با نهادهای NTT در ایالات متحده و اروپا است.

ایال واچزمان (Eyal Wachsman)، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Cymulate گفت :

«NTT-AT با گذراندن مراحل دقیق و طولانی آزمایش، فناوری ما را به دلیل استقرار ساده و نهایی، قابلیت استفاده در سراسر زنجیره کشتار سایبری و توانایی شبیه‌سازی خارجی و سفارشی‌سازی تیم بنفش را برای کاربران پیشرفته‌تر انتخاب کرد. ما از همکاری با گروه NTT به عنوان اولین شریک آسیایی خود لذت می‌بریم، در حالی که قرار است در بازار شرکت‌های امنیتی ژاپن گسترش یابیم.»

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.