about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت هوآوی در کنفرانس سالن‌های امنیت سایبری 2021 در خاورمیانه برای بحث در مورد همکاری و چالش‌های امنیت ابر شرکت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کنفرانس امنیت سایبری 2021 در خاورمیانه به صورت آنلاین برگزار شد. در این رویداد آنلاین، به عنوان یک طرح ابتکاری انجمن جهانی با همکاری «Cullen International»، کارشناسان صنعت منطقه‌ای و سخنرانان هوآوی در یک کارگروه مشترک برای بررسی چالش‌های سایبری سازمان‌ها و فرصت‌های همکاری‌های آینده حضور پیدا کردند.

این جلسه، پس از رویدادهای برگزار شده در مناطق آسیا و اقیانوسیه و مناطق اروپایی، شامل مجموعه سالن‌های امنیتی 2021 است. محمد حمد الکویتی (Mohamed Hamad Al-Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات متحده عربی، سخنران اصلی این رویداد بود.

وی گفت :

«ما باید سیستم زیست محیطی را برای حمایت باز و شفاف از اقتصاد دیجیتال حمایت کنیم. امنیت ابر بخش اصلی چارچوب جدید سایبری ما خواهد بود، زیرا آینده تأمین امنیت فضای سایبری در ابر قرار دارد.»

در این نشست همچنین یک پانل در مورد امنیت ابر و تحول دیجیتال صحبت کردند.

رشا العبدالی (Rasha Al Abdali)، مدیر اجرایی، وزارت حمل و نقل، مخابرات و فناوری اطلاعات، سلطان عمان (Sultanate of Oman)، اعلام کرد که تعادل خوب و حکومتداری خوب امری ضروری است.

به گفته العبدالی، حکومتداری داده‌ها جایگاه تمام ذینفعان را از لحاظ نقش و مسئولیت‌هایشان تضمین می‌کند.

جاسم حاجی (Jassim Haji)، رئیس گروه هوش مصنوعی نیز توضیح داد که هوش مصنوعی نقش مهمی در ردیابی تهدیدات سایبری در خاورمیانه و فراتر از آن ایفا خواهد کرد.

یکی دیگر از شرکت کنندگان چاربِل چِبیر (Charbel Chbeir)، عضو شورای آریسپا (Arispa)، سازمان صنعت تحت لیگ کشورهای عربی، بود که گفت انقلاب دیجیتال، که هر فرد را قادر می‌سازد با دیگران ارتباط برقرار کند، پیامدهای شخصی و مالی دارد. واضح است که قانون باید با این پارامترهای جدید زندگی اجتماعی سازگار باشد.

کمال زیان (Kamal Zian)، افسر امنیت ارشد هوآوی در کشورهای حاشیه شمال خلیج فارس، به نقش کارشناسان صنعت منطقه‌ای و رهبران فناوری در امنیت سایبری اشاره و عنوان کرد که با وجود بازیابی پس از پاندمی، کشورهای سراسر خاورمیانه اهمیت ابر را به عنوان یک عامل اصلی اقتصاد دیجیتال درک کرده‌اند. وی ادامه داد که در هوآوی متعهد به حمایت از تحول دیجیتال منطقه با ارائه خدمات نوآورانه، ایمن و سرویس‌های ابری امن است.

به گفته کارشناسان، هوآوی شریک قابل اطمینان «ICT» با تخصص پیشروی ابر و امنیت سایبری است و همچنان به همکاری و کمک صنعت در سراسر منطقه ادامه خواهد داد. این غول چینی با همکاری شرکا و مشتریان برای پیشبرد امنیت سایبری، همچنان از دیجیتال‌سازی سریع حمایت می‌کند و یک محرک کلیدی پذیرش ابر برای حمایت از تحول دیجیتال خاورمیانه به شمار می‌رود.

Paragraphs
2021
2021 Cyber Security Salons Middle East Session

درباره سالن‌های امنیت سایبری

سالن‌های امنیت سایبری، یک پلتفرم ارتباطی برای ذینفعان با هدف دیدار و بحث در مورد سیاست‌ها و مقررات امنیت سایبری، ضمن ارائه فرصت برای رگولاتورهای منطقه‌ای و جهانی به منظور بررسی چگونگی همکاری در حوزه دفاع سایبری است. هدف این نشست، بررسی دیدگاه‌های جدید دانشگاهیان و سیاست‌گذاران همراه با رهبران کلیدی و سایر ذینفعان از مناطق آسیا و اقیانوسیه، اروپا و خاورمیانه است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد