about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رهبران سایبری ایالات متحده، امارات متحده عربی و اسرائیل در نیویورک نظرات خود را در حوزه سایبری و فناوری اطلاعات به اشتراک گذاشتند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در روز اول کنفرانس 2 روزه «CyberTechny»، آخرین سری کنفرانس‌های جهانی درمورد کارآفرینان فناوری در خط مقدم صنعت امنیت سایبری، نمایندگان اسرائیلی مدعی شدند که در زمینه امنیت سایبری و وحدت بین‌المللی در برابر تهدیدات مجازی تسلط دارند.

با قدم زدن در اتاق کنفرانس اختصاصی Cybertechnyc در مرکز جاویتز (Javits) منهتن، شرکت کنندگان در ابتدا به غرفه استارت‌آپ این رویداد، 4 ردیف غرفه که آخرین نوآوری‌های فناوری سایبر را نشان می‌داد، توجه کردند.

Cybertech، که بنیانگذار آن امیر راپاپورت (Amir Rapaport) اسرائیلی است، با برنامه‌ای برای سال آینده کنفرانس‌های خود را به عنوان رویدادهای بین المللی ترویج می‌کند.

آنات کاتز (Anat Katz)، وزیر اقتصادی آمریکای شمالی برای مأموریت اقتصادی اسرائیل، ساحل شرقی، گفت :

«این یک رویداد اسرائیلی نیست. در عین حال، من فکر می‌کنم که این تصادفی نیست که چنین حضور گسترده‌ای از سخنرانان و شرکت‌های اسرائیلی در خارج وجود دارد. در کشورهای خارجی شما می‌توانید بیش از 35 شرکت اسرائیلی را پیدا کنید؛ این واقعیت وجود دارد که از هر 3 شرکت، یک استارت‌آپ، سایبری اسرائیلی اسب و بیش از 30 درصد سرمایه‌گذاری در امنیت سایبری اساساً به اسرائیل منتقل می‌شود؛ من فکر می‌کنم که این ارقام درمورد رهبری اسرائیل در این صنعت است.»

برای توضیح فراوانی کارآفرینان اسرائیلی، یوسی واردی (Yossi Vardi)، کارآفرین و رئیس کنفرانس، ادعا کرد :

«پشت هر بچه اسرائیلی، یک مادر یهودی بلندپرواز و پرخاشگر وجود دارد که او را به سمت موفقیت سوق می‌دهد. شما لازم نیست یهودی و زن باشید [برای اینکه احساسات اعمال شود]. این یک سؤال قومی و جنسیتی نیست.»

در میان مجموعه سخنرانان برجسته، که در مورد وضعیت امنیت سایبری امروز بحث کردند، هیئت همکاری در خاورمیانه در برابر تهدیدهای سایبری نیز حضور داشت.

در این هیئت مدیره تحت ریاست کریستوفر روبرتی (Christopher Roberti)، معاون ارشد سایبری، فضا و سیاست امنیت ملی در اتاق بازرگانی ایالات متحده، رابرت سیلورز (Robert Silvers)، معاون وزارت امنیت داخلی آمریکا، گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل و محمد الکویتی (Mohamed Al-Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی حضور داشتند. 3 رهبر صنعت در مورد بزرگ‌ترین تهدیدهایی که کشورهای مربوطه با آنها روبرو هستند و چرایی اهمیت همکاری بحث کردند.

سیلورز توضیح داد :

«ما اینجا هستیم زیرا با تهدیدهای مشترک روبرو هستیم. همه ما زیرساخت‌های مهمی برای دفاع داریم و این فقط یک نکته اثبات شده در این مرحله است که امنیت سایبری یک مسئله بین‌المللی است. تهدیدها هیچ مرزی ندارند.»

پورتنوی نیز مدعی شد که 3 موضوع اهمیت زیادی دارد : تهاجم علیه اسرائیل؛ این که اسرائیل دارایی‌های کافی برای دفاع از خود داشته باشد؛ و تأثیر اخبار جعلی در رسانه‌ها. وی خاطرنشان کرد که با توجه به 2 مورد اول، ایجاد یک شبکه بزرگ داخلی و خارجی با هدف به اشتراک‌گذاری اطلاعات و فناوری، می‌تواند به سهولت هرگونه چالش کمک کند.  

مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل ادعا کرد که هرچه شبکه بهتر باشد، راه‌حل‌های بهتری ارائه خواهند شد و اسرائیل بهتر با مهاجمان می‌جنگد.

الکوویتی با ارزیابی پانل از حملات سایبری موافقت کرد و آنها را یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های امارات متحده عربی و دومین اولویت پورتنووی در مورد کمبود منابع ذکر کرد. او همکاری بین کشور را راهی برای ایجاد این شکاف‌ها می‌داند و معتقد است که اولین خط دفاع، مشاركت است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد