about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تامیر پاردو، رئیس سابق موساد، به هیئت مشاوران امنیتی شرکت اسرائیلی «NanoLock» می‌پیوندد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «NanoLock Security»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی، تامیر پاردو (Tamir Pardo)، مدیر سابق موساد را به هیئت مشاوران خود اضافه کرد. پاردو، که از سال 2011 تا 2016 ریاست آژانس اطلاعات ملی رژیم صهیونیستی را برعهده داشت، به اِران فاین (Eran Fine)، مدیرعامل و مدیریت ارشد این شرکت در زمینه مسائل فنی و تجاری مشاوره خواهد داد.

پاردو تا همین اواخر بخشی از «XM Cyber»، استارت‌آپ امنیت سایبری ابری ترکیبی اسرائیلی، بود. XM Cyber به‌وسیله «Schwarz Group»، چهارمین خرده‌فروش بزرگ جهان، به مبلغ 700 میلیون دلار در ماه نوامبر گذشته خریداری شد.

NanoLock Security یک ارائه‌دهنده امنیت سایبری در سطح دستگاه برای نقاط پایانی اینترنت اشیای صنعتی (IIoT) است. این امر به جلوگیری از رویدادهای سایبری از منابع خارجی، خودی، زنجیره تأمین و خطای انسانی کمک می‌کند.

فاین، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران NanoLock اظهار داشت :

«آینده جنگ، سایبر است و ما تقریباً به آن نقطه رسیده‌ایم. پاردو با دهه‌ها تجربه هوشی و امنیت سایبری خود، ارزش زیادی به هیئت مشاوران ما اضافه می‌کند، زیرا ما مشتریان خود را برای تشدید هرج و مرج سایبری آماده می‌کنیم.»

Paragraphs
Pardo
Pardo

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.