about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بیش از 130 مدیر ارشد در نشست امنیت سایبری تل‌آویو تبادل نظر می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه « Team8»، یک گروه سرمایه‌گذاری مشهور و متخصص در فین‌تک، سایبری، داده‌ها و سلامت دیجیتال، هفته گذشته میزبان نشست سالانه مدیران ارشد امنیت اطلاعات (CISO) در تل‌آویو بود.

این رویداد ویژه بیش از 130 مدیر ارشد سایبری از شرکت‌های پیشرو در سراسر جهان، از جمله نمایندگانی از اوراکل، والمارت، مایکروسافت، «BNY Mellon»، جنرال موتورز، دانون، اشنایدر الکتریک، رپسول و یونیلور و غیره را به خود جذب کرد.

در اجلاس مدیران ارشد امنیت اطلاعات، سخنرانان قابل توجهی از جمله مدیران ارشد و مقامات دولتی از بخش‌های سایبری جهانی و محلی حضور داشتند.

چهره‌های قابل توجهی مانند کریس اینگلیس (Chris Inglis)، مدیر سایبری ملی کاخ سفید که اخیراً بازنشسته شده، یوسی کوهن (Yossi Cohen)، رئیس سابق موساد و آویو کوهاوی (Aviv Kohavi)، رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل در این مراسم سخنرانی کردند. مدیران سطح C از سازمان‌ها و شرکت‌های مشهور نیز تخصص و بینش خود را ارائه کردند.

ناداو زفریر (Nadav Zafrir)، یکی از بنیانگذاران و شریک مدیر تیم 8، افتخار تیم 8 را نسبت به میزبانی اجلاس جهانی رهبران سایبری در اراضی اشغالی ابراز کرد و گفت :

«واقعیت پویای ژئوپلیتیک امروزی، همراه با پیشرفت‌های فناوری، در درجه اول در هوش مصنوعی مولد، جهان را آنطور که می‌شناسیم تغییر خواهد داد و چالش‌ها و فرصت‌های چند وجهی را ایجاد می‌کند که نیاز به همکاری، سرعت، انعطاف‌پذیری و خلاقیت روزانه دارد.»

اهمیت هوش مصنوعی مولد و امنیت سایبری

این اجلاس حول موضوع «انعطاف‌پذیری» متمرکز و بحث‌هایی مطرح شد و موضوعاتی مانند هوش مصنوعی مولد و امنیت سایبری را بررسی کرد.

در طول کنفرانس، نیر زوک (Nir Zuk)، بنیانگذار و مدیر ارشد فناوری شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks)، با اذعان به تأثیر تحول آفرین هوش مصنوعی بر صنعت، به سازمان‌ها توصیه کرد که راه‌هایی برای کار با هوش مصنوعی به جای مقابله با آن بیابند. زوک اظهار داشت :

«هر کاری که از نظر خدمات انجام می‌دهید، در چند سال آینده جایگزین هوش مصنوعی خواهد شد. بنابراین بهتر است به جای مبارزه با هوش مصنوعی راهی برای ارائه خدمات با هوش مصنوعی پیدا کنید.»

اجلاس مدیران ارشد امنیت اطلاعات متخصصان سایبری، رهبران صنعت، نمایندگان دولت و دانشگاهیان را گرد هم آورد تا به چالش‌ها و فرصت‌های امنیت سایبری در یک چشم‌انداز فناوری به سرعت در حال تحول رسیدگی و بر اهمیت انعطاف‌پذیری و یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی تأکید کنند.

آلی زیلبراشتاین (Arie Zilberstien)، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران «Gem Security»، بر اهمیت انعطاف پذیری برای مدیران ارشد امنیت اطلاعات در عصر ابر تأکید کرد. وی توضیح داد :

«پیچیدگی ابرها اشتباهات و نقض‌ها را اجتناب‌ناپذیر می‌کند : یک راهبرد دفاعی عمیق با لایه‌های متعدد شناسایی و پاسخ برای متوقف کردن تهدیدها قبل از تبدیل شدن به نقض حیاتی است. در اجلاس مدیران ارشد امنیت اطلاعات، این باورنکردنی است که بتوانیم درباره این موضوعات بحث کنیم و دیدگاه‌هایمان را با ذهن‌های پیشرو در حوزه امنیت امروز به اشتراک بگذاریم.»

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.