about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

نمایشگاه فناوری‌های دیجیتال سلامت با حضور ۴۰ استارتاپ و حدود ۱۰ شتاب‌دهنده و صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر برگزار می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سید محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری نمایشگاه دو روزه فناوری و رسانه‌های دیجیتال، گفت: در این نمایشگاه تولیدکنندگان و استارت‌آپ‌های توانمند حوزه سلامت دیجیتال محصولات و آثار خود را در معرض نمایش عمومی قرار می‌دهند.

وی افزود: هم‌چنین بخش ویژه‌ای برای استارتاپ‌های سلامت در نظر گرفته شده است که در آن استارتاپ‎ها محصولات خود را برای سرمایه‌گذاران ارائه خواهند داد تا با جذب سرمایه ایشان، فرایند توسعه و رشد استارت‌آپ‌ها با شتاب بیش‌تری انجام پذیرد.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت با بیان این‌که در این نمایشگاه بیش از ۴۰ استارتاپ حضور خواهند داشت، ادامه داد: در نمایشگاه فناوری‌های دیجیتال سلامت هم‌چنین صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و شتاب‌دهنده‌های فعال کشور، فعالیت‌ها و خدمات خود را در معرض بازدید دانشگاهیان و علاقمندان صنعت سلامت دیجیتال قرار خواهند داد و تلاش شده است در این نمایشگاه، زیست‌بوم کارآفرینی دیجیتال سلامت در کنار یک‌دیگر، مسیر راه‌اندازی کسب و کارهای نوپای سلامت دیجیتال را تسریع و تسهیل کنند.

 ایازی اظهار کرد: تلاش ما بر این است تا با برگزاری فن‌بازار تخصصی سلامت دیجیتال، ارایه خدمات مشاوره و منتورینگ، برگزاری کارگاه‌های تخصصی و تجاری‌سازی محصولات سلامت دیجیتال، گامی هر چند کوچک در راستای ارتقای جایگاه سلامت کشور برداریم.

به گزارش مهر، نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت با هدف استفاده از ظرفیت بالای رسانه‌های دیجیتال در ارتقای سواد سلامت جامعه، جریان‌سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای دیجیتال سلامت، شناسایی تولیدکنندگان آثار دیجیتال سلامت و تشکیل بانک اطلاعاتی برای ارایه خدمات بهینه، کمک به توسعه کسب و کارهای نوپا، کاهش هزینه و تسهیل دست‌رسی عمومی به تولیدات سلامت در هر زمان و مکان، حمایت از افراد، مراکز، موسسات، تشکل‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه تولید آثار و محصولات سلامت و ایجاد بستر رقابت میان تولیدکنندگان رسانه‌های دیجیتال سلامت به منظور رشد، شکوفایی و رونق‌بخشی به بازار داخلی و صادرات در این صنعت، از سوی وزارت بهداشت و توسط موسسه آوای هنر سلامت برگزار می‌شود.

 نمایشگاه فناوری‌های دیجیتال سلامت با حضور شتاب‌دهنده‌ها و وی‌سی‌ها هم‌زمان با برگزاری جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت در ۲۵ و ۲۶ مهرماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ صبح تا ۶ بعد از ظهر در سالن بین‌المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا خواهد شد.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.