about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

استارت‌آپ‌های اسرائیلی از سوی شرکت‌های «Mastercard Europe» و «Enel X» به آزمایشگاه نوآوری «FinSec» دعوت شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آزمایشگاه نوآوری «FinSec» با اعلام فراخوانی برای برنامه‌های کاربردی، از استارت‌آپ‌های اسرائیلی فین‌تک و امنیت سایبری برای پیوستن به آزمایشگاه خود دعوت کرده است. سازمان نوآوری اسرائیل در ماه می سال گذشته به «Mastercard Europe» و «Enel X» جایزه‌ای اعطا کرد؛ آزمایشگاه فوق‌الذکر در شهر بئرشبع در جنوب سرزمین‌های اشغالی تأسیس شد تا از برنامه‌های اثبات مفهوم پشتیبانی کند. به طور کلی، هدف آن، ارتقاء نوآوری فین‌تک و امنیت سایبری برای پرداخت‌ها و انرژی است.

سیدنی گوتسمان (Sidney Gottesman)، مدیر آزمایشگاه نوآوری FinSec گفت :

«جهان تحت یک تحول دیجیتالی عمیق قرار دارد و نیازمند راه‌حل‌های نوآورانه برای سهولت زندگی در عین اطمینان از امنیت اطلاعات و محافظت از داده‌ها برای سازمان‌ها، مؤسسات و مصرف کنندگان خصوصی است. این آزمایشگاه برای ایجاد روابط و همکاری با استارت‌آپ‌هایی ایجاد شده است که ارزش اقتصادی ایجاد می‌کنند و با عبور از مرزهای نوآوری پارادایم‌ها را تغییر می‌دهند.»

آزمایشگاه نوآوری FinSec دارای مجوز 3 ساله از سازمان نوآوری اسرائیل است که 13 میلیون شِکِل معادل 3.9 میلیون دلار بودجه فراهم خواهد کرد و اداره سایبری ملی، وزارت دارایی و تیم واکنش به حوادث اضطراری رایانه‌ای اسرائیل نیز پشتیبان این طرح مبتکرانه هستند. متقاضیانی که به این آزمایشگاه ملحق می‌شوند، به تجربه فن‌آوری Mastercard و Enel X و همچنین زیرساخت‌های پیشرفته، تجارت و پشتیبانی فناوری دسترسی خواهند داشت.

Mastercard یک شرکت پرداخت جهانی است که در 210 کشور و منطقه فعالیت و از طریق انتقال ایمن و هوشمند به افراد، به مؤسسات و دولت‌ها کمک می‌کند. Enel X نیز توسعه دهنده محصولات انرژی و راه‌حل‌های دیجیتالی در شهرها، خانه‌ها، صنایع و تحرک الکتریکی است. این شرکت ظرفیت ذخیره‌سازی 116 مگاوات در سراسر جهان و بیش از 170 هزار نقطه شارژ وسایل نقلیه الکتریکی عمومی و خصوصی در سراسر جهان دارد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.