about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

محققان حسگر جدیدی را در قالب برچسب صورت تولید کرده‌اند که به افراد مبتلا به‌نوعی فلج حرکتی – عصبی امکان می‌دهد تا بتوانند با دیگر افراد ارتباط برقرار کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از نیواطلس، بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک نوعی بیماری عصبی حرکتی است که باعث تخریب غیرقابل‌ترمیم دستگاه عصبی مغز می‌شود و درنهایت به فلج مرکزی بدن منجر می‌شود.
این بیماری عملکرد عضلات و ماهیچه‌ها را مختل می‌کند و با تضعیف ماهیچه‌ها به‌تدریج منجر به فلج عمومی می‌شود. همین مساله امکان حرکت کردن را از افراد می‌گیرد و درنهایت طی مدت ۳ تا ۵ روز منجر به مرگ مبتلایان می‌شود. استفان هاوکینگ فیزیک‌دان برجسته به همین بیماری مبتلا بود. در این بیماری دستگاه عصبی مرکزی و ماهیچه‌ها به‌ویژه ماهیچه‌های دست، پا، ساعد، سر و گردن به‌شدت صدمه می‌بینند.

 نحوه عملکرد حسگر جدید

حسگر جدیدی که برای مقابله با این بیماری توسط محققان دانشگاه ام آی تی ابداع‌شده، ارزان‌قیمت و منعطف است و می‌توان آن را با مقداری لوازم‌آرایش پوشاند. حسگر یادشده بانام کامل cFaCES (conformable Facial Code Extrapolation Sensor) دارای چهار ریز حسگر پیزوالکتریکی ساخته‌شده از نیترید آلومینیوم است که در چهار لایه باریک سیلیکونی قرار می‌گیرند.
این حسگرها در زمان حرکت عضلات صورت جریان الکتریسیته را برقرار می‌کنند و بر مبنای حرکات صورت پیام‌های متفاوتی را مخابره می‌کنند. این پیام‌ها می‌توانند معانی متفاوتی داشته باشند.
دقت این حسگر در درک حرکات عضلات صورت مانند خنده، اخم و غیره و نیز خوانش معنای حرکات عضلات دهان در حدود ۷۵ درصد است و انتظار می‌رود این دقت در آینده افزایش یابد. برنامه‌ریزی برای تجاری‌سازی این حسگر که حدود ۱۰ دلار قیمت دارد آغازشده است.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/18 - 16:01- آسیا

تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری تایوان در برابر چین

تایوان اعلام کرد که زیرساخت‌های امنیت سایبری خود را در برابر هکرهای تحت حمایت چین تقویت می‌کند.

آمادگی
1404/02/18 - 15:34- آسیا

آمادگی اندک شرکت‌های مالزی برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت امنیت سایبری سیسکو هشدار داد که تنها 3 درصد از شرکت‌های مالزیایی برای رویارویی با تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی آمادگی دارند.

هک
1404/02/18 - 13:43- جرم سایبری

هک وب‌سایت‌های بریتانیا توسط هکرهای روسی

هکرهای طرفدار روسیه اعلام کردند که چندین وب‌سایت بریتانیایی از جمله شوراهای محلی را هدف قرار داده‌اند.