حساب کاربری فیس بوک مارک زاکربرگ هم هک شد
با توجه به آخرین گزارشهای ارائه شده در ارتباط با هکرها، مشخص گردیده است که یک هکر مصری عکس Timeline فیس بوک مارک زاکربرگ، موسس و مدیر عامل این غول شبکه اجتماعی را از حساب کاربری وی حذف کرده است.
این هکر مصری که با نام مستعار "دکتر FarFar" شناخته میشود، توضیح داد که چگونه عکس روی Timeline فیس بوک مارک زاکربرگ را پاک کرده است.
وی با استفاده از گزینه "من این عکس خودم را دوست ندارم" درTimeline شخصی زاکربرگ، این هک را انجام داده است. او همچنین در ادامه بیان کرد که با کمک برنامه دیباگر Fiddler2 این درخواست را ویرایش کرده است.
با این حال، در عرض چند ساعت از گزارش اختصاصی این خبر، عکس Timeline دوباره بازسازی شد اما تا به الان هیچ نظر رسمی از فیس بوک در این ارتباط بیان نشده است.
در ماه اوت سال 2013 نیز یک هکر فلسطینی، حفره امنیتی را در فیس بوک کشف کرده بود که به او اجازه میداد نظرات خود را در Timeline شخصی زاکربرگ بدون اجازه وی ارسال کند./