about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تاد وود تحلیلگر سیاسی و کارشناس امنیت ملی آمریکایی، اخیرا در مقاله ای به بررسی نبرد در فضای سایبری آمریکا پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تاد وود (Todd Wood)، تحلیلگر سیاسی و کارشناس امنیت ملی بنام آمریکا، دیروز مورخ 12 می، طی مقاله ای در وبگاه واشنگتن پست، ایران، چین و کره شمالی را دشمنان نوظهور و قدرت طلب ایالات متحده در فضای سایبری، معرفی کرد.

گرچه متخصصان غربی مدعی هستند که روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016،  این کشور را در بستر فضای سایبری، به صورت مستقیم مورد حمله قرار داده است، اما با بررسی کنش بازیگران مختلف این عرصه، می توان ایران، چین و کره شمالی را نیز، مهم ترین دشمنان سایبری آمریکا در آینده ای نزدیک دانست.

وود با اشاره به الگوی رفتاری چین در فضای مجازی مدعی شد که پکن، همواره بزرگ ترین سارق سایبری جهان بوده است و گواه این امر را نیز، سرقت اطلاعات کارکنان دولت فدرال ایالات متحده و شباهت تجهیزات نظامی این کشور با نمونه های مشابه آمریکایی دانست.

این کارشناس مسائل امنیتی، در بخشی از این مقاله گفت: «بی شک جنگ یاد شده، نبردی نامتقارن است. دشمنان ما از ابتدا در پی یافتن نقاط ضعف دفاع سایبری آمریکا بوده اند و این امر، قاعده اصلی مبارزه با ابر قدرت ها است. این واقعیت که ما در عرصه دفاع سایبری نرم و منفعل ظاهر شده ایم، مشکل ما است نه کشور هایی چون روسیه.»

با این حال، وی بر این باور است که روسیه در عرصه سایبری، تهدید اصلی نیست. به عبارت دیگر، وی حزب دموکرات آمریکا و دولت اوباما را به واسطه رویکرد انفعالی در واکنش به حملات سایبری، مسئول اصلی افزایش تهدیدات و توان سایبری دشمنان این کشور، می داند.

او در ادامه افزود: «چهره هایی چون باراک اوباما، اندرو مک‌کاب (Andrew McCabe)، جیمز کامی (James B. Comey)، هیلاری کلینتون، جان کری (John Kerry)، جان برنان (John Brennan) و جیمز کلپر (James Clapper)، در ابتدا تلاش کردند ترامپ را از دستیابی به ریاست جمهوری بازدارند و حال با انتخاب وی، می خواهند وی را تخریب و از جایگاه خود به زیر بکشند. این خیانت است و ما در گذشته نه چندان دور، ما به مردم خیانت کردیم.» 
 

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.